تاریخ مصاحبه: تیر 1376کیومرث صابری
کتابامام به روایت دانشورانصفحه 207
کتابامام به روایت دانشورانصفحه 208
کیومرث صابری فومنی در سال 1320 در صومعهسرا چشم به جهان گشود. پس از دریافت دیپلم کشاورزی از دانشسرای ساری به تدریس در دبستانهای فومنات پرداخت. سپس راهی تهران شد و ضمن تدریس در دبیرستانهای تهران به تحصیل در دانشگاه پرداخت و موفق به دریافت لیسانس علوم سیاسی و فوق لیسانس ادبیات تطبیقی از دانشگاه تهران شد. پس از پیروزی انقلاب به مدیر کلی دفتر آموزش و بازرگانی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش رسید و پس از آن در دولت شهید رجایی، مشاور نخست وزیر شد.
صابری از جمله طنزپردازان بزرگ ایران معاصر است که پس از انقلاب فرهنگی در روزنامه اطلاعات زیر عنوان دو کلمه حرف حساب شروع به نوشتن کرد و پس از آن نشریه گلآقا را تأسیس کرد که مورد توجه خاص و عام قرار گرفت. نوشتههای طنز آمیز و ادیبانه صابری از جمله نمونههای طنز فاخر در ادبیات معاصر ایران است که طراوت خود را همچنان حفظ کرده است.
کیومرث صابری در یازدهم اردیبهشت 1383 به دیار باقی شتافت.
تألیفات او عبارتند از: برداشتی از فرمان حضرت علی (ع) به مالک اشتر، داستان کاوه و تحلیل داستان کاوه و ضحاک (چاپ به صورت پاورقی در روزنامه کیهان پس از انقلاب)، چگونگی انتخاب شهید رجایی به نخست وزیری، مکاتبات شهید رجایی با بنیصدر و دو کلمه حرف حساب (در چهار مجلد).
کتابامام به روایت دانشورانصفحه 209