آیین اختتامیه جشنواره سراسری وبلاگ نویسی معمار انقلاب در تبریز برگزار شد
چهارشنبه, ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۹:۱۴
امام خمینی و فرهنگ عاشورا؛
امام با پیوند بین عرفان و حماسه؛ عزّت و اقتدار سیاسی، شجاعت و صلابت و نیز فداکاری در عرصه های دفاعی را از منظر معارف معنوی مورد توجه قرار داد و در سیرۀ عملی و نظری خویش، آن را پیاده کرد.
سه شنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹
موضع عالمان دینی در احیای ارزشهای مذهبی و خرافه زدایی، جنبه افراطی و احساساتی نداشته و از موضع هدایت عالمانه در عین حفظ ارزشهای اجتماعی مذهب و احیای سنتهای اصیل و خرافه زدایی آنها، اصالت عزاداری را توأم با آگاهیهای سیاسی ـ اجتماعی محفوظ داشته اند. این مسئله در فتاوای عالمان آگاه شیعی به نحو چشمگیری نمودار است.
سه شنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
شماره تابستان فصلنامه حضور توسط موسسه تنظیم و نشر آثارامام خمینی(س)، در یک جلد 270 صفحه ای به چاپ رسید.
سه شنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵
هدف حکومت در اندیشۀ امام، بسط عدالت است که همان صفت حق تعالى مى باشد و حاکم از این منظر، مظهر اسم «عادل» خواهد بود که با تشکیل حکومت به ایجاد «عدل» در جهان همت مى گمارد. بنیان و اساس چنین حکومتى، رأفت و محبت است.
سه شنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵
کتاب «تحریرالوسیله» جامع، از همان سالهای نخست انتشار، به خاطر جایگاه ممتاز مؤلف آن و نیز به دلیل جامعیتی که داشت، مورد اقبال فقها و فضلاء حوزه های علمیه قرار گرفت.
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
مقاله ای از حجت الاسلام رسول جعفریان:
در انقلاب اسلامی، با رهبری قوی، متین و انقلابی رهبر کبیر انقلاب، آیةالله العظمی امام خمینی گرایش برداشت سیاسی تقویت شده و آن امام در مقاطع مختلفی در این زمینه سخن گفتند.
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
به روز و روزگاری که نهضت اسلامی از قم به رهبری امام خمینی قدس سره آغاز شد، شمار زیادی از مقدسین حداقل با عواطف و احساسات خود تأییدگر این نهضت بودند که اگر ریشۀ آن را بکاویم، بسا جز کینه ای ریشه دار در خشم آنان – به دلیل جریحه دار بودن از خاطرۀ کشف حجاب و مخالفت با سوگواری مردم در محرم و عاشورا – به دلیل دیگری دست نیابیم.
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲
ارتش عراق که در 31 شهریور 1359 حمله گسترده ای را علیه ایران آغاز کرده ، موفق شد نواحی زیادی از خاک کشور ما را به تصرف خود درآورد. در این زمان در ایران آمادگی لازم برای مقابله با نیروهای متجاوز بعثی وجود نداشت و مقاومت ها و عملیات اندک علیه آنها هم با شکست مواجه می شد که تصرف خرمشهر و حصر آبادان توسط نیروهای عراق از آن گونه به شمار می رود. اما رهبری داهیانه حضرت امام که تکیه گاهش خدا و مردم خداجو بودند، به تدریج زمینه پیروزی در اردوگاه خودی و شکست در جبهه دشمن را فراهم آورد
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷
فلسفه عزادارى براى سید الشهدا (ع)؛
...یکى از حرفها که هى رایج بود، مىگفتند: «ملتِ گریه»؛ براى اینکه مجالس روضه را از دستشان بگیرند. اینکه همه مجالس روضه را آن وقت تعطیل کردند، آن هم به دست کسى که خودش در مجالس روضه مىرفت و آن بازیها را در مىآورد، قضیه مجلس روضه بود یا از مجلس روضه آنها یک چیز دیگر مىفهمیدند و آن را مىخواستند از بین ببرند؟ قضیه عمامه و کلاه بود ...
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
...گویا شبی در جایی، مرحوم «سیداحمد خمینی»، با دو، سه نفر از اعضای صداوسیما صحبت می کنند و پیشنهاد می دهند که قطعه ای مرتبط با آمریکا ساخته شود.حمید سبزواری شعری را می نویسد، احمدعلی راغب رویش ملودی می گذارد و سیدمحمد میرزمانی تنظیمش می کند...
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۹:۰
آیت الله محمدابراهیم جناتی:
لازم است روشهای عزاداری و مراسم سوگواری در هر زمان متناسب و هماهنگ با تکامل ذهنی جامعۀ آن زمان باشد و با تحول و تغییر آن باید مراسم تحول و تغییر پیدا کند و هماهنگ با ذهنیت کنونی جامعه شوند.
یکشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰
... امام فرمودند: اسناد را به هیچ کس و هیچ مقامی تحویل ندهید و خودتان آن را منتشر کنید. در ضمن توضیحی دادند و توصیه ای کردند. توضیح این بود: مطالبی که شما از طریق اسناد به دست آورده اید...
یکشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
بنده اول انقلاب سخنگوی دانشجویان پیرو خط امام بودم و در همان لانه جاسوسی با اُورکت امریکایی در تلویزیون حاضر شدم. اما متوجه این قضیه نبودم تا یک مرتبه امام گفته بودند چیزی که ایشان میپوشند چیه؟ آیا ساخت وطن است؟
یکشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
نشست علمی ثمرات فقهی و اصولی خطابات قانونیه روز پنجشنبه نهم آبان ماه با مشارکت انجمن اصول فقه حوزه علمیه قم و مدرسه تخصصی فقه امام خمینی با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته) در محل مدرسه برگزار گردید.
یکشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۸:۳۳
همایش بین المللی نهضت امام خمینی(س) و اثر آن در بیداری اسلامی و فرهنگ ملت ها در نجف اشرف برگزار شد.
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۷
مدیر مدرسه تخصصی فقه حضرت امام خمینی(س) قم، دلایل و اهداف تشکیل این مدرسه تخصصی را تشریح کرد.
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به نظریه خطابات قانونیه امام خمینی(س) گفت: امام(س) از قضیه شرطیت ابتلا در اطراف علم اجمالی این تردید در ذهن شریف شان آغاز شده است.
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۹:۳۳
در شب روز یازدهم آبان (سال 42 ) به واسطه اعدام طیب حاج رضایی و اسماعیل حاج رضایی از بار فروشان میدان تره بار تهران که با قیام 15 خرداد همراهی نشان داده بودند، سید عبدالحسین دستغیب سخنرانی خود را که حاکی از تأثر وی بود به کوتاهی برگزار کرد. گزارشگر ساواک بسیاری ...
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۸:۵۸
طیب از سال 1330 تا 1342 از میدان داران به نام میوه و تره بار تهران بود و به کار خرید و فروش میوه و تره بار مشغول بود. او در دوران زندگی اش دو همسر و هفت فرزند داشت. آنجه در ادامه می آید مصاحبه یکی از نشریات با یکی از فرزندان پهلوان طیب حاج رضایی به نام بیژن حاج محمدرضا است.
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۸:۲۵
در میان هر ملتى هر چند گاه یکبار کسانى ظهور مىکنند که کمر به مصاف باخرافات مىبندند. گاه توفیق مىیابند و خرافه اى را به زمین مىزنند و گاه خود زمین مىخورند و خرافه پیروزمندانه راه خود پیش مىگیرد. در میان خرافه ستیزان آدمهاى بسیارى نیز دیده مىشوند که خرافه هایى را که به مذهب راه یافته از لطایفى که مذهب آفریده تمیز نمىدهند و در وجین رستنى هاى بوستان دین، نه تنها علف هاى هرزه را از ریشه برنمى کشند که حتى ساقۀ لطیف گلهاى زیبا را نیز از بن مى شکنند...
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۷:۲
رئیس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا گفت: امام(س) ابن سینا را با تعبیر «لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً أَحَدٌ» بدون اغراق یاد کرده اند، چرا که ایشان یک کارشناس واقعی بودند و این تعبیر انصافاً حق شیخ الرئیس را ادا کرده است.
جمعه, ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۷
تولید محتوای دیجیتال در رابطه با سیره و اندیشه های حضرت امام (س)، و فراهم نمودن بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای جوانان در زمینه استفاده از تکنولوژیهای جدید در عرصه فعالیتهای دینی و سیاسی و جهت دهی به فرهنگ وبلاگ نویسی و وارد کردن مفاهیم ارزشی به فضای وبلاگ ها را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
جمعه, ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶
این کتاب اثری است اجتهادی در فقه استدلالی در موضوع انواع کسبهای حرام و مسائل پیرامون آن که در آن بحثهای جالبی دربارۀ حکم موسیقی، غنا، نقاشی و مجسمه سازی مطرح شده است.
جمعه, ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸
اولین جشنواره ی سراسری وبلاگ نویسی «معمار انقلاب» سیزده آبان در تبریز برگزار می شود.
پنجشنبه, ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵
...همان روزهای نخست جنگ تحمیلی، محمد حسین تصمیم می گیرد که به جبهه برود و با متجاوزان بعثی بجنگد. زمزمه رفتن را در خانواده و بین دوستانش می افکند. در یکی از بیمارستان های کرج خود را به یکی از دوستانش که بستری بود، می رساند و با او خداحافظی می کند و از جبهه و جنگ برای او می گوید و تکلیف الهی خود را گوشزد می کند. یک روزکه به بهانه خرید نان از منزل خارج شده بود، مبلغ 50 تومان را به دوستش می دهد و از او می خواهد که نان را بخرد و به منزل آن ها ببرد...
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱
مقاله ای از دکتر سعاد حکیم
امام پس از آنکه ذات ناشناختۀ خداوندی و نیز تجلی الهی در صورت موجودات مادی را جداگانه بیان نموده اند، آن دو را یک حقیقت واحد می دانند؛ به این معنی که تجلّی الهی، در ذات الهی گم می شود. ایشان، کسانی را که اسما و صفات الهی را نفی کرده و به آن اعتقاد ندارند، مورد انتقاد قرار داده اند.
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
برداشتن دو گام برای دست یافتن به حقایق باطنی قرآن ضروری است: کنارگذاشتن انکار مطلق و اعتقاد به وجود حقایق غیبی، و ملتزم شدن به آداب شریعت، عبادات و اُنس گرفتن با ادعیه. این دو، به منزله دو بال هستند که سالک را به سرمنزل مقصود خواهند رساند.
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳
در محفل دوستان بجز یاد تو نیست آزاده نباشد آنکه آزاد تو نیست
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲
قرار گرفتن در جاذبه محبت خدا که در نتیجة تقوا به وجود می آید، بالاترین مرحلة تکامل یک انسان است؛ زیرا تا آدمی از زرق و برق دنیوی حیات نگذرد و زنجیری را که با دست خود به جهت علاقه به مال و منال و مقام و شهرت به روح خود بسته است باز نکند، موفق به قرار گرفتن در جاذبة محبت خداوندی نمی گردد. تقوا دو جزء اساسی سلبی و ایجابی دارد: جزء سلبی آن عبارت است از: صیانت ذات از آلودگی های شئون طبیعی محض و تمایلات حیوانی و نگهداری ذات از تباه شدن در شعله های سوزان خودخواهی. این جزء از تقوا مقدمة ضروری گردیدن تکاملی است که هر اندازه بیشتر مراعات شود بر آمادگی برای تحول و دگرگونی افزوده می شود و همة آیات مربوط به لزوم تزکیه و تهذیب نفس و بسیاری از اصول و قواعد اخلاقی مربوط به این جزء از تقوا است. جزء ایجابی آن عبارت است از: تحصیل صفات حمیده و عالیة انسانی و اعتقاد به تحت سلطه و نظارة خداوندی قرار گرفتن و قرار دادن خود در جاذبة کمال و صعود بر مقام من حقیقی.
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۹:۹