آشپزی . . .
توضیح : هنرِ درست کردن غذاها به طوری که آنچه در آخر تهیه می شود لذیذ و خوشمزه باشد ، هنری باشد ، هنری کهن و تاریخی ست . اجداد ما هم در روزگاری به این نتیجه رسیدند که خوردن گوشت و سبزیجات به همان شکلی که هستند هیچ لطفی ندارد ، و بهتر است که به شکل مطبوی تبدیل به غذا شوند . پس بر همه ما واجب است که حتی خیلی کم هم بلند باشیم آشپزی کنیم .
اول برای امتحان با یک غذای ساده شروع کنید . . . . .
قبل از هرکاری مواد اولیه و وسایل لازم را درکنارِ دستتان مهیا کنید . . . .
نیمرو
مواد لازم :
تخم مرغ : به مقدر لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : کمی
کباب ماهیِ سوخاری با سُس بلوط :
مواد لازم :
ماهی : . . .
بلوط کوه های هیمالیا . . .
سبزی جنگلی . . . . .
روغنِ جگرِ نهنگ :
عصاره هویج :
تستِ هوش : کدامیک از مواد و وسایل زیر برای تهیة نیمرو غیرضروری و اضافی می باشند ؟
(درصورتی که پاسخ شما همه چیز به جزؤ تخم مرغ ، نمک وفلفل و ماهی تابه بود ادامه مطلب را مطاله کنید ، در غیر اینصورت شما ابتدا نیاز به یک دروه فشرده شناسایی ابزار و وسایل آشپزخانه دارید ! !)
حالا که مواد اولیه برای تهیه نیمرو را درست تشخیص دادید ، با استفاده از دستور کتاب آشپزی آن را درست کنید . . . . چون دفعه اولتان است که اقدام به این کار می کنید ، از نتیجه کار دِلسرد نشوید !
دوست نوجوانان
سال پنجم / شماره 10 پیاپی 222 / 30 خرداد 1388
مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 222صفحه 18