امام خمینی و مردم
روزنامه the News (اخبار)، چاپ سیرالئون به مناسبت بیست و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مقاله ای با عنوان «دیدگاه امام خمینی نسبت به مردم» منتشر کرده است که محورها و خلاصه آن به شرح ذیل می باشد:
ـ به مناسبت بیست و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران ما دیدگاههای امام خمینی را درباره مردم سالاری دینی به شرح ذیل تقدیم می نماییم.
ـ خیلی از متفکرین و تحلیلگران سیاسی انقلاب های معاصر دنیا بر این باور هستند که سه عامل اساسی و محوری مردم، رهبری و عقیده رمز پیروزی انقلاب ها بوده است. بین این محورها پیوند و رابطه دقیقی وجود دارد... اگر کوچکترین ناهماهنگی بین اصول فوق الذکر ایجاد شود انقلاب با شکست مواجه خواهد شد.
ـ انقلاب اسلامی ایران از این منظر یک انقلاب استثنایی در قرون معاصر بوده است. ایمان بسیار عمیق حاکم بر مردم و رهبری انقلاب حیات آن را برای همیشه تضمین نموده است.
ـ امام خمینی که با سایر رهبران دنیا کاملاً متفاوت بود، رهبری نهضت اسلامی را با احساس مسئولیت دینی به عنوان یک وظیفه الهی انجام داد. ایشان این امر مقدس را مانند رهبران خیلی از کشورها برای رسیدن به قدرت و حکومت انجام نداد. امام هرگز از مردم گله نکرد. حقیقتاً ایشان به عنوان یک رهبر پیامبرگونه نامیده شد. تمام شیوه زندگی، آداب، رفتار و... امام خمینی چه در زمان تبعید و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در همه حال با مردم و برای مردم بود. امام مردم را قلباً دوست داشت.
ـ امام خمینی در قلب مردم جای داشت. (ارائه شواهدی از زندگی امام در این خصوص).
ـ امام خمینی برای مردم احترام جدی قائل بودند. (ارائه مثالهایی از زندگی امام خمینی در این مورد).
ـ امام خمینی در برخورد با مردم صداقت داشتند. (ارائه مواردی در این خصوص از زندگی امام خمینی).
ـ امام خمینی با مشیت الهی امور را اداره می نمودند. (ارائه مثالهایی در این مورد از زندگی امام).
ـ امام خمینی بدون توجه به مصالح مردم امری را انجام نمی دادند. (توضیح مواردی در این خصوص).
ـ امام خمینی وضعیت روحی و معنوی مردم را درک می کردند. (توضیح مواردی در این خصوص)
بزرگداشت مقام معنوی امام خمینی در بیهاج
رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سارایوو در تاریخ 24 آذرماه به منظور معرفی شخصیت معنوی و ادبی امام خمینی با همکاری کتابخانه ملی استان بیهاج سمیناری با
شرکت شخصیتهای مذهبی و فرهنگی و نیز دانشجویان مسلمان بوسنیایی برگزار نمود. در این سمینار آقای علی اکبر ضیایی (رایزن فرهنگی کشورمان) درباره دیوان امام خمینی سخن گفت. خانم دکتر موبینا موکر مترجم دیوان امام خمینی درباره کیفیت ترجمه، انگیزه وی در این کار، شخصیت عرفانی امام و تأثیر عرفای ایران بر شعر امام و نیز دکتر رامز لالیچ درباره مشکلات ترجمه متون عرفانی در تبیین مقامات عارفان و رئیس کتابخانه ملی بیهاج آقای عالیا مسچ درباره دیوان امام سخنرانی کردند و غزلهایی از این دیوان برای حاضران در جلسه توسط سخنرانان خوانده شد. در این سمینار سؤالاتی درباره استعارات ادبی در دیوان امام خمینی از طرف دانشجویان و اساتید آکادمی اسلامی بیهاج در جلسه مطرح گردید که سخنرانان به آنها پاسخ دادند. در خاتمه رئیس کتابخانه ملی بیهاج لوحی را به عنوان تقدیر از فعالیتهای رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران به رایزنی فرهنگی کشورمان تقدیم نمود. گزارشی جامع از این سمینار توسط تلویزیون بیهاج به همراه مصاحبه با رایزن فرهنگی و مترجم دیوان امام خمینی تهیه گردید.
کارگاه آموزشی «تبیین اندیشه های امام خمینی» در شاهرود برگزار شد
شاهرود، خبرگزاری جمهوری اسلامی 1 / 2 / 86
کارگاه آموزشی «تبیین اندیشه های امام خمینی» روز شنبه با حضور تعدادی از دانشجویان و استادان دانشگاه صنعتی شاهرود در اردوگاه فرهنگی تفریحی «دهملا» این شهر برگزار شد.
به گزارش روز شنبه روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، این کارگاه یک روزه با هدف آشنایی دانشجویان این دانشگاه با سیره علمی و عملی، اهداف و اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی برپا شد.
کارگاه آموزشی «تبیین اندیشه های امام خمینی» با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.