روز ۲۲ دی ۱۳۵۷، شورای انقلاب به فرمان امام خمینی به طور علنی تشکیل شد. این نخستین بار بود که رسماً از سوی رهبر کبیر انقلاب، تشکیلات و برنامه های آینده حکومت اسلامی اعلام می شد. اعلام رسمی موجودیت شورای انقلاب از سوی امام خمینی (س)، رژیم و رسانه های جمعی را به تکاپو انداخت و به نقطه عطفی برای نهضت اسلامی تبدیل شد.
مردم تقاضا کردند که ملاقاتی با حضرت امام داشته باشند. دفتر هم موافقت کرد. چند تا اتوبوس از بندر انزلی آمدند و صبح در جماران، در مسیر بیت حضرت امام مستقر شدند.
مدیر مؤسسه اطلاعات با بیان اینکه رهنمودهای امام(س) در عرصه خبر و رسانه، درس آموز و تکان دهنده است؛ حرمت گذاری نسبت به شخصیت افراد را از دیگر حساسیت های ایشان عنوان کرد.
در حقیقت در آن لحظات حساس، حضرت امام در بستر بیماری به مسئولان محترم با جملات کوتاه فوق وصیت کردند و خط مشی آینده را مشخص فرمودند.
خبر تصویب لایحه کاپیتولاسیون که در خبر نامه داخلی مجلس شورای ملی درج شده بود، به دست امام رسید. امام اعلام کردند که روز چهارم آبان دربارۀ خطرات این اقدام خفّت بار رژیم سخنرانی می کنند
در این عملیات ضربه نابود کنندها ى بر پیکر منافقین وارد شده و تعداد بسیار زیادى از آنها نابود شدند
شما قبل از اینکه با هر کس ملاقات کنید اول مشرف شوید به حرم مطهر ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع).
یک دفعه هم آمدند یک محله ای از خمین را گرفتند و مردم با آنها معارضه کردند و تفنگ دست گرفتند و ما هم جزء آنها بودیم که به اندازه ای که می توانستیم حرکت بکنیم.
به یاد دارم بعد از حمله به مدرسه فیضیه، در دوم فروردین 1342 که طلبه جوانى بودم، خیلى نگران شده بودم
من همواره در پشت سر ایشان میایستادم
....آن زمان که آقاروح الله به دنیا آمد، هشت سال از فوت ناصرالدین شاه مىگذشت. عده اى او را شاه شهید مى نامیدند و هر ساله برایش مجالس فاتحه برگزار مىکردند. چرا که او براى زیارت حضرت عبدالعظیم به شهر رى رفته بود که توسط یک جوان جانباخته بنام میرزارضاکرمانى به ضرب گلوله کشته شد...