متفکر بود و اهل سیاست. سیاستش به روز بود. شجاع بود و بی باک. مقابل حرف زور می ایستاد. می خواست شاه مقابلش باشد یا وزیر، برایش فرقی نداشت. قبای کرباسی می پوشید و روی زیلویی می خوابید. او مدرس بود.
چهارمین نشست از سلسله نشست های پنجاهمین سال شروع نهضت امام خمینی با موضوع بررسی علل مخالفت روحانیون با انقلاب سفید، 19 دی ماه در کتابخانه ملی برگزار می شود.
روی ارادت عجیبی که پدر ما به امام داشت و علاقه عجیبی که امام به پدر ما داشتند و طرفینی بود، باعث شده بود که ما به منزل امام رفت و آمد زیاد داشتیم
خاطره ای از امام خمینی (س)، در باب شجاعت و نترسیدن از قدرت های استکباری
بعد از اجرای عملیات شهید خسروی گفت: «مأموریت خیلی مهمی در پیش داریم، نفرات از جان گذشته می خواهیم.
در شهر «سامرای» عراق و در بیت مرحوم آیت الله آقا سید «محمدرضا ابن سید اسماعیل بن عبدالرزاق یثربی کاشانی» متولد شد. وی در عنفوان جوانی درس سطوح را تمام کرده و جهت تکمیل دروس عالی حوزه، وارد حوزه نجف گردید
براستی چند نفر به واسطه لو دادن اسم شان توسط آیت الله شریعتمداری دستگیر شده، زیر سخت ترین شکنجه ها قرار گرفته اند و یا حتی شهید شده اند؟
من در زندگی خلاف های زیادی کرده ام ولی هرگز حاضر نیستم به خاطر چند صباحی بیشتر زیستن دامان مرجع تقلیدی را لکه دار سازم. من در ۲۸ مرداد پول گرفتم و کودتا راه انداختم، نه در ۱۵ خرداد
اول آبان سالگرد شهادت سید مصطفی خمینی است. مسیر پرتلاطم سیاسی و منش مبارزاتی آیت الله سید مصطفی خمینی علاقه مندان تاریخ انقلاب را از پرداختن به جنبه های عاطفی، علمی و اجتماعی زندگی آن مرحوم بازداشته است.
امام برای اولین بار که بر سر مزار فرزندشان رفتند، برخورد ویژه ای داشتند. اول به حرم رفتند و زیارت کردند، بعد از زیارت تصمیم گرفتند که بر سر مزار فرزند حاضر شوند.
آیت الله سید محمد سجادی، از شاگردان حضرت امام خمینی(س) و شهید آیت الله سید مصطفی خمینی است.
به گفته یک پژوهشگر تاریخ معاصر ایران، امام (س) در غائله انجمن های ایالتی و ولایتی، طی تلگرافی از شاه خواسته دولت را وادار کند دست از اجرای این لایحه بردارد، اما نخست وزیر وقت 6 هفته این تلگراف را مسکوت گذاشت.
در روز سه شنبه 21 مهر 1343 لایحه قضاوت کنسولی مشهور به کاپیتولاسیون، با وجود مخالفت گروه کثیری از وکلای مردم، در جلسه ای پرتنش از تصویب اکثریت نمایندگان مجلس شورای ملی گذشت.
طی دو روزی که زندانی بودم، امام(س) به فرانسه رسیدند و استقبال شایسته ای از ایشان در فضای رسانه ای و سیاسی بین المللی شد. کویتیها هم که خجالت زده شده بودند.
امام خمینی در هنگام مهاجرت از عراق به پاریس در 14 مهرماه سال 1357 با ارسال پیامی از نجف به ملت ایران این موضوع را اعلام کردند.
امام خمینی در پیامی خطاب به کشورهای خلیج فارس و دیگر دولت هایی که از صدام حمایت می کنند فرمودند: «اینجانب آنان را موعظه می کنم که دست از مخالفت با اسلام و طرفداری از کفر بردارند.»
شاه و کارشناسان کارآزموده و دستپرورده C.I.A با بررسى اوضاع ایران و منطقه و نیز ارزیابى روحیۀ انعطاف ناپذیر و قهرآمیز امام به این نتیجه رسیدند که بازگرداندن او به ایران به سود امریکا و رژیم شاه نمى باشد.
نمی توانم از تشخیصم صرف نظر کنم و ناگزیرم به وظایفم عمل کنم و شما هم به وظایف تان عمل کنید؛ ما هم ناگزیر از عراق خارج می شویم
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.