متفکر بود و اهل سیاست. سیاستش به روز بود. شجاع بود و بی باک. مقابل حرف زور می ایستاد. می خواست شاه مقابلش باشد یا وزیر، برایش فرقی نداشت. قبای کرباسی می پوشید و روی زیلویی می خوابید. او مدرس بود.
اینک که با سر بلندى از بین ما رفته است، بر ماست که ابعاد روحى و بینش سیاسى و اعتقادى او را هرچه بهتر بشناسیم و بشناسانیم؛ و با خدمت ناچیز خود مزار شریف دور افتاده او را تعمیر و احیا نماییم.
در شروع حرکت هاى عظیم تاریخى، گاهى حوادث و حرکت هاى کوچک اثرات و معانى بزرگ پیدا مى کنند و منشأ سرعت و شتاب بسیار مى شوند. ماجراى چگونگى شروع و رفع موانع انتشار مصاحبه هاى امام از آن قبیل است.
آیت الله مدنی پس از پیروزی انقلاب به نمایندگی از همدان به مجلس خبرگان راه یافت. وی همچنین سمت امامت جمعه همدان و سپس تبریز را نیز برعهده داشت.
آقاى طالقانى یک عمر در جهاد و روشنگرى و ارشاد گذراند. او شخصیتى بود که از حبسى به حبس و از رنجى به رنج دیگر در رفت و آمد بود و هیچ گاه در جهاد بزرگ خود سستى و سردى نداشت.
فاجعه خونین میدان ژاله در 17 شهریور 57 به نقطه عطفی در گسترش مخالفتهای عمومی با حکومت پهلوی تبدیل شد.
فاجعه بمب گذاری که در ۸ شهریور به وقوع پیوست، منجر به کشته شدن محمد علی رجایی رئیس جمهور، محمدجواد باهنر نخست وزیر و تنی چند از همراهان آنان شد.
بامداد امروز حاج مهدی عراقی به همراه فرزندش توسط گروهک فرقان ترور و به شهادت رسید. رهبر انقلاب با ابراز تاسف شدید از شهادت عراقی گفت: برای او مردن در بستر کوچک بود.
یادداشتی از دکتر جواد مرادی نیا در خصوص تاکید بر مرجعیت امام خمینی در دوران دستگیری معظم له
امام از هر فرصتى براى انگیختن توده ها بر ضد رژیم شاه بهره مى گرفت و با فرستادن پیک و پیام، عالمان دینى و گویندگان مذهبى را به افشاگرى، روشنگرى، مبارزه و مقاومت فرامى خواند.
سید محمود صادقی
مجلس خبرگان رهبری در 23 تیرماه 1362 تشکیل گردید و با پیام حضرت امام افتتاح شد.
این است وضع کشور مترقى! این است حال مملکت آزادمردان و آزادزنان! تأسف از وضع مطبوعات ایران که مستقیماً زیر نظر سازمان اداره مىشوند، و هر چه دیکته کنند مىنویسند و هر تهمتى خواستند به هر مقامى مىزنند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.