متفکر بود و اهل سیاست. سیاستش به روز بود. شجاع بود و بی باک. مقابل حرف زور می ایستاد. می خواست شاه مقابلش باشد یا وزیر، برایش فرقی نداشت. قبای کرباسی می پوشید و روی زیلویی می خوابید. او مدرس بود.
در بخشی از پیام امام آمده بود: «ملت شریف و مبارز ایران! جنایات شاه و امریکا چیزی نیست که احتیاج به اثبات داشته باشد. شاه و امریکا، ما را در تمام زمینه ها وابسته نموده اند. ما تا آخر عمر، علیه دولت آمریکا مبارزه می کنیم.
امام در اسفندماه سال 46 در نامه ای خطاب به آقای محمد یزدی به ایشان وعده دادند که «آتشى که در کانون سینه ها و قلبها روشن شده است، خاموش شدنى نیست و ممکن است شماها شاهد انفجار عظیم آن باشید.»
خبرها دهان به دهان می چرخد، امام به منظریه رسید، ماشین در نزدیکی میدان ورودی شهر قم است، برخی از حال رفته اند و بر روی دست جمعیت رهسپار می شوند، امام به خیابان منتهی به حرم رسیده است، فاصله ای تا فیضیه نمانده، جمعیت موج می زند.
امام همیشه در برابر تعاریف غلو آمیز می ایستادند و حتی تعاریف حقیقی که از ایشان می شد را هم نمی پسندیدند. حضرت امام همیشه سعی می کردند از ریاست و منصب ها دوری گزینند و این مطلب برای همه کسانی که ایشان را به خوبی می شناختند، اثبات شده بود.
امام در اعلامیۀ مزبور علاوه بر بازگو کردن کارهاى خلاف قانون رژیم شاه، روى خطرهاى قریب الوقوعى که از ناحیۀ خودکامگان حاکم، متوجه اسلام و ملت ایران بود انگشت گذاشت.
بعلت ناامنی قلمرو هوایی،پروازها به ایران قطع شد/ ساعات منع عبور و مرور کاهش یافت
لایحه انحلال ساواک تصویب شد
معرفى دولت موقت انقلاب در روز شانزدهم بهمن 57، شرایط را به نفع انقلاب به سرعت دگرگون کرده است.
تسخیر سفارت آمریکا در آبان ماه 1358 و چگونگی وقوع این رویداد و تاثیراتی که بر روابط سیاسی و دیپلماتیک دو کشور نهاد، از مناقشه برانگیز ترین مسائل سیاسی سه دهه اخیر، در ایران و آمریکا بوده است.
بنی صدر که ۵ بهمن ۱۳۵۸ به عنوان اولین رییس جمهور ایران انتخاب شده بود، ۲۰ خرداد ۱۳۶۰ با حکم امام از فرماندهی کل قوا برکنار شد.
این کمیته ها در هر قسمت توسط افراد شناخته شده به وجود آمد و انتخاب هر فرد یا افراد، مربوط به شهرت یا فعالیت های مذهبی، اجتماعی بود که قبلاً مورد قبول متدینین، روحانیون و انقلابیون بودند.
این بحث علمی نه تنها حوزه های علمیه و محافل علمی روحانیت را با بیانی مستدل و فقهی به اصل تفکیک ناپذیری دین و سیاست متوجه می کرد، بلکه محیط های دانشگاهی را نیز با نظام سیاسی اسلام به عنوان یک تئوری کامل و الهی برای حکومت اسلامی آشنا می کرد.
چون حضور جناب مستطاب حجت الاسلام و المسلمین آقای منتظری دامت افاضاته در حوزه ی مقدسه ی قم لازم بود و ایشان انصراف خودشان را از امامت جمعه ی تهران اعلام نمودند...
عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی گفت: امام خمینی در حقیقت نتیجه تمام تلاش های انبیاء، اهل بیت و فقهای سده های گذشته را به منصه ظهور رساند.
دکتر عباس سلیمی نمین، رییس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران به بررسی ابعاد حضور و نقش روحانیت در حرکت های مردمی و تحولات تاریخی ایران در دهه های گذشته و پس از انقلاب اسلامی ایران پرداخته است.
چهارمین برنامه از سلسله نشست های پنجاهمین سال آغاز نهضت امام خمینی(س) در سالن همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
روایت سه بخش است: قبل از اقدام به کار، شرایط دانشجویان و ایران، حین و بعد از ماجرا، و اینکه چرا پس از 444 روز ماجرا به طول انجامید و چه تحولات و اتفاقاتی در این مدت رخداده است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.