شروع به شکستن کله قند میکنید. ابتدا آن را به دو نیمه میکنید و با ضربههای بعدی هر تکه را به تکههای کوچکتری تقسیم میکنید تا در نهایت تکههایی به اندازه حبههای معمول قند داشته باشید. اما عمل شکستن قند را میتوانید همچنان ادامه دهید و آن قدر این کار را انجام دهید تا ذراتی از قند در ابعاد نانو داشته باشید. حالا اگر امکان چنین چیزی با قندشکن میسر نیست فرض براین است که شما به شیوهها و ابزارهای خاصی این کار را انجام میدهید. به هرحال در این روش شما اقدام به خردکردنهای پی درپی میکنید تا آنجا که به ذرهای در ابعاد نانو برسید. نام این روش، روش بالا به پایین است. برگردیم به ابتدای مثال و شکستن کله قند تا ابعادی حدود حبههای معمول قند. بعد از اتمام کار شاهدیم که مقداری خاکه قند روی سفره ریخته شده. با فرض داشتن امکانات لازم شما میتوانید ذرات خاکه قند را به هم متصل کرده و حبههای قند بسازید. یعنی برعکس روش قبلی شما با چسباندن ذرات کوچکتر به هم به ابعاد بزرگتری از آن ماده میرسید. پس یکی دیگر از روشهای ساخت نانو ذرات این است که ذرات کوچکتر از نانو ذرات به نحوی به یکدیگر متصل شوند، روشی که به آن روش پایین به بالا گفته میشود.
ادامه دارد
بادام پایین آورنده کلسترول بدن است و به خاطر پتاسیم زیادی که دارد از گرفتگی عضلات جلوگیری میکند. بادام برای خانمهای باردار هم خوب است و منبع مناسبی از اسید فولیک است اسید فولیک در آهنسازی بدن نقش مهمی دارد.
مجلات دوست کودکانمجله کودک 490صفحه 14