حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی عصر امروز(چهارشنبه ۳ اردیبهشت) برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، در سفارت واتیکان در تهران حضور یافت.
ماهنامه فرهنگی آموزشی خردسالان دوست شماره ۵۹۹ توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) چاپ و روانه بازار نشر مجلات گردید.
جمعی از علمای اهل سنت کشور سوریه با حضور در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، نسبت به مقام شامخ حضرت امام خمینی (س) ادای احترام کردند.
آیت الله سید حسن خمینی تأکید کرد: بن مایه حکومت علوی، که پیامبر(ص) هم از ایشان می خواسته، همین مراوده مردم و حکومت به یک مراوده عاطفی همراه با رحمت است. در فرازی که اشاره کردم، عبارت «یُستَدَلُّ عَلَی الصّالِحینَ» یعنی فردای قیامت در دادگاه عدل الهی حکام صالح را به آنچه که مردم درباره آنها می گویند قضاوت می کنند. سپس می فرماید بهترین ذخیره «عمل صالح با مردم» است.
مسئله غدیر، مسئله ای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئله ای پیش بیاورد، حضرت امیر مسئله غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است. خدای تبارک و تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسول اللَّه کسی نیست که بتواند عدالت را به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مأمور می کند رسول اللَّه را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن.
عضی کمالات حضرت که شاید یک قدری مخفی مانده باشد از ادعیه حضرت معلوم می شود. دعای کمیل یک دعای عجیبی است، بسیار عجیب. بعض فقرات دعای کمیل از بشر عادی نمی تواند صادر بشود.
گزارش تصویری مراسم بزرگداشت عید غدیر با حضور رئیس، مدیران و کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در حسینیه جماران
ایشان به شدت شورای نگهبان را از دخالت های بیجا در امور دیگر نهاد ها منع می کنند و از آن ها می خواهند که طوری رفتار نکنند که مردم بگویند که شورای نگهبان در مقابل دولت و مجلس قانونی کشور ایستاده است، نباید خود را ملزم به دخالت در همه امور بدانند که این کارها موجب می شود مردم کم کم به این نتیجه برسند که شورای نگهبان باید کنار گذاشته شود.
امام خمینی در پاسخ این سوال، حال که مسئله در روز غدیر به جشن گرفتن خلاصه نمیشود، پس مسئله مهم کجای غدیر است؟ اینگونه پاسخ داده: "مسئله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم، به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در حکومت پیش گرفته است باید روش ملتها و دست اندرکاران باشد. و آن عدل است. اینکه این قدر صدای غدیر بلند شده است و این قدر برای غدیر ارج قائل شده اند - و ارج هم دارد - برای این است که همه انحرافات از بین می رود."
تأکید امام بر «اسلام فقاهتی» بدان جهت بود که مسلمانان و انقلابی ها و جوانان انقلابی مبادا از حقیقت احکام اسلام فاصله بگیرند؛ چون این فاصله گرفتن در اوایل انقلاب خسارت هایی به بار آورد، مثل گروه فرقان یا بعضی از گروه هایی که دست به ترور زدند، آنها دقیقاً نمونه های اسلام غیرفقاهتی بودند؛ یک اسلام انقلابی به زعم خودشان که پایبندی به احکام شرعی نداشتند.
... یکی از بدترین چیزی که اجانب در بین مردم و در بین خود ما القا کردند، این است که اسلام برای این است که ما همان عبادت بکنیم. چنانکه مذهب مسیح را هم مسخ کردند؛ مذهب مسیح مسخ شد. مسیح هرگز نمی شود که دعوتش این باشد که فقط عبادت بکنید، ظَلَمه را بگذارید به کار خودشان! این نمی شود؛ نبی نمی تواند این طور باشد. مسخ شده است اینها. اینها اسلام را در نظر ما، در نظر جاهلین مسخ کردند؛ اسلام را به صورت دیگر نشان دادند...
پرتال امام خمینی (س): مراسم چهلمین روز ارتحال سید محمود دعایی در حرم مطهر امام خمینی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی، اعضای بیت امام، خانواده مرحوم دعایی، وزیر ارشاد و شخصیت های سیاسی و فرهنگی از جمله اسحاق جهانگیری، سید عباس صالحی، مجید انصاری، محمدرضا تابش، محمدعلی ابطحی، حسین مرعشی، جواد امام، مصطفی کواکبیان، حسین علایی و... برگزار شد.
نهضت ایران نهضت اسلامی است. و نهضت اسلامی نهضتی است انسانی، که اگر بشر اطلاع بر عمق آن پیدا بکند، همه طرفدار او خواهند بود، مگر آنها که از انسانیت به دور هستند.
با شروع جنگ تحمیلی محدودیت هایی برای آزادی بیان ایجاد شد نظر امام بر آن بود که هر کسی حرف خودش را بزند و نظر خودش را بدهد همه گروه ها و حتی گروه های غیر اسلامی آزاد بودند ما از الگو و نمونه ای که اول انقلاب نشان داده می شد و باید به آن الگو می رسیدیم فاصله گرفته ایم در درجه اول نوع رفتار رؤسای قوا و رهبری مؤثر است در اینکه مردم احساس آزادی بیان کنند
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س)، گفت: همه ما از شکوه حضور مردم در مراسم بزرگداشت امام لذت بردیم اما یک نکته دردآوری بود که من نمی توانم از آن بگذرم. یک مراسم بزرگ ملی که به نام امام، در کنار حرم امام و در حضور رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی و همه شخصیت های رسمی کشور و ده ها هزار نفر انسان شیفته در راه امام، اسلام و انقلاب، برگزار و در سراسر دنیا منعکس می شود، گروهی اندکی بخواهند با هر انگیزه ای نظم آن را بر هم بزنند و رفتار هنجارشکنانه بروز دهند و حاضر نباشند اخلاق اسلامی را رعایت کنند و در حرم امام به یادگار امام اسائه ادب نمایند.
نیازها بسیار گسترده است و حوزه های باید به مسایل پیچیده و حساس امروزی از اقتصاد تا تربیت و علوم سیاسی، پاسخ متناسب بدهند. برای رسیدن به چنین نقش آفرینی نیازمند بازسازی حوزه با نگاه حضرت امام(س) هستیم.
به اطلاع مردم شریف و عموم دوستداران و علاقه مندان می رساند؛ مراسم چهلمین روز ارتحال روحانی مجاهد و یار دیرین و صدیق امام خمینی(س) و چهره بلند آوازه و خوشنام حوزه فرهنگ و رسانه؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمود دعائی نماینده ولی فقیه و سرپرست فقید موسسه و روزنامه اطلاعات در حرم مطهر حضرت امام خمینی (س) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و در جوار تربت پاک آن عزیز به حق پیوسته برگزار می گردد.
نگاه رحمانی امام(س) در برخورد با مخالفان از وجوه ستودنی ایشان است. هنگامی که یک رهبر با نگاه رحمانی، اصول و چارچوب های دینی را به راهکارهای عملیاتی جهت اداره یک نظام در دنیای معاصر تبدیل می کند، بیش از همه غنای اندیشه دینی وی مورد توجه قرار می گیرد. رهبری که با شناخت دقیق از محیط پیرامون، واقعیت ها و نیازهای جامعه بر مبنای اصول دینی متعالی به نیازهای جامعه پاسخ می گفته و راهکار تعیین می کرد...
پرتال امام خمینی (س): همزمان با فرارسیدن نهم ذی الحجه؛ دعای پر فیض عرفه در حرم مطهر امام خمینی (س) برگزار شد.
در این کتاب با تدبر و تأمل در فرازهایی از دعای بلند عرفه، آداب سیر و سلوک الی الله را بیاموزیم و آن را بپوییم.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.