حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی عصر امروز(چهارشنبه ۳ اردیبهشت) برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، در سفارت واتیکان در تهران حضور یافت.
آیت الله مرتضوی: امام خمینی(س) امر به معروف و نهی از منکر را در سطح «حکومت» معنا می کنند/ برخی رفتارهایی که صورت می گیرد اساسا ربطی به دین ندارد/ منظور امام از حفظ نظام «نظام اجتماعی» است برخی رفتارها دارد نظام و انقلاب را تضعیف می کند. ما مدعی هستیم که می خواهیم جلوی این را بگیریم؛ ما حافظ نظام هستیم. مدافع واقعی آن قاضی عزیز نیست که به استناد ماده کش داری به نام «تشویش اذهان عمومی» یا «تبلیغ علیه نظام» من که دلسوزانه انتقاد می کنم یا حتی دلسوزانه هم نیست ولی حرفم درست است را محکوم کند. اگر او قصد محکوم کردن دارد اول باید سراغ این رفتارها و کردارها برود؛ اینها تشویش اذهان عمومی و تبلیغ واقعی علیه انقلاب و نظام است نه اینکه کسی در فضای مجازی چیزی بگوید.
پرتال امام خمینی (س): دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در حرم مطهر امام خمینی (س) با سخنرانی حجت السلام و المسلمین شهاب مرادی برگزار شد.
امام مصلحت را نه در راستای توسعه شریعت بلکه در راستای محدود کردن احکام شرعی تفسیر می کند/ اگر مصالح نظام اقتضاء کند به استناد آن می توان قلمرو شریعت را محدود کرد / مصلحت در راستای حل چالش قانون و شریعت طرح شد که از دوران مشروطه همواره مطرح بود / بعدها مصلحت به ابزاری برای توسعه اقتدار شخصی و نه اقتدار نهاد دولت تبدیل شد
ما باید به فکر خودمان باشیم، خودسازی کنیم، خودمان را بشناسیم و نقاط ضعفمان را پیدا کنیم. کسانی که در طول تاریخ کنار اهل بیت(ع) نتوانسته اند موفق شوند، کسانی هستند که خودسازی نکرده اند و با خودشان مدارا کرده اند و مبارزه و جهاد نکرده اند. چرا اینقدر دنیا برای آدم جذاب می شود؟ افکار عمومی خیلی برای مردم کوفه مهم بود؛ مثل سیاستمداران کوفه که حرف مردم برای آنها مهم بود و جامعه چه چیزی را می پسندد و نمی پسندد، مهم بود.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان در سوگواره احلی من العسل در حرم امام خمینی(س) گفت: رسم روزگار این است که پسرها و دخترها یا از پدر و مادر خودشان دیندارتر می شوند و یا دین پدر و مادرشان را کنار می گذارند؛ چون پسرها و دخترها تغییر می خواهند.
مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دهه اول محرم به مدت ۵ شب از ۱۳ لغایت ۱۷ مردادماه با حضور اعضای بیت حضرت امام(ره)، مسئولین کشوری و لشکری و دوستداران اهل بیت در حرم مطهر امام خمینی (س) برگزار می گردد.
اسقف کاپوچی برای دومین بار در تاریخ دوازدهم مرداد ماه سال ۵۹ به دیدار امام آمد.
در روز ۱۲ مرداد ۱۳۵۸ انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی با حضور گسترده مردم برگزار شد. تأکید و پافشاری بر شکل گیری نهادهای حکومتی متکی بر آرای مردمی در روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی از ویژگی های منحصر به فردی است که در قاموس مدیریتی حضرت امام خمینی(س) قابل تعریف است.
اجتماع بزرگ «روایت جهاد» با حضور مشترک 6 هزار نفر از گروه های جهادی و فعالان فضای مجازی بسیج در حرم مطهر امام خمینی (س) با سخنرانی سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.
نوه نلسون ماندلا در بازدید از خانه تاریخی امام خمینی (س)، شخصیت رهبر کبیر انقلاب اسلامی را ستود و گفت : امام خمینی (س) و پیروزی انقلاب اسلامی برای ماندلا و انقلابیون آفریقای جنوبی الهام بخش بود.
پیشنماز مسجد رسول در شهرستان بیرجند ضمن نشان دادن دو جلد کتاب یکی به نام کشف اسرار خمینی که در سال 1363 هجری قمری تألیف شده و دیگری به نام ولایت فقیه، اظهار داشته اگر خواستند این کتاب ها را از من بگیرند می گویم آن ها را به داخل منزل انداخته اند وی سپس کتاب کشف اسرار خمینی را جهت مطالعه در اختیار گذارد. نجفی گفته است حکومت دولت ایران حکومت جابرانه است و از حکومت بنی امیه بدتر است.
دفتر نشر معارف انقلاب تاکید کرد که فرایند پزشکی بیماری و رحلت امام خمینی طی سه دهه گذشته بارها توسط تیم متخصص پزشکی در رسانه ها برای اطلاع افکار عمومی بیان شده است .
یکی از موضوعات مهم و مطرح در روابط بین الملل شکل گیری روابط مسالمت آمیز و عاری از جنگ و درگیری، عدم سلطه گری و سلطه پذیری و فقدان ظلم و ظلم پذیری و نیز روابط همراه با عدالت و صلح و امنیت است؛ دیدگاه امام در این رابطه بسیار ارزشمند و برای کشور ایران همواره راهگشا بوده و اثرات ارجمندی را برای نظام جمهوری اسلامی ایران بهمراه داشت. آنچه در این حوزه دارای اهمیت است این است که امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ اساس روابط خارجی در دو حوزه منطقه ای و بین المللی را براساس حسن همجواری و تعامل سازنده براساس منافع مشترک و پرهیز از سلطه پذیری و سلطه جویی قرار دادند.
خاطرات سیاسی- اجتماعی دکتر صادق طباطبائی (۳جلدی) چاپ پنجم ۱۴۰۱، توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج (وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)) منتشر شد. این کتاب با جلد سخت روانه بازار نشر شد.
سید حسن خمینی در عزاداری روز اول محرم حسینیه جماران گفت: اگر می خواهیم حسینی(ع) باشیم، خودمان را به جای بقیه بگذاریم. حکومت با مردم، مردم با مردم، رئیس با کارمند، باید این قاعده را رعایت کنند. در آن صورت اگر کاری را می خواستی انجام دهی و دوست داشتی فرد دیگری هم با تو این کار را کند، آن را انجام بده. اگر این گونه بودیم یک گام به سمت عدالت برداشته ایم. جامعه وقتی خوب می شود که تک تک ما خوب شویم.
در پی انتشار ویدئویی از اظهارات فردی در فضای مجازی که خود را «محافظ امام» نامیده، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) به زودی بیانیه ای را منتشر می کند.
از ساعت ۱۱:۳۰ صبح شنبه (امروز) (یکم محرم) مراسم عزاداری حسینی با سخنرانی یادگار امام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در حسینیه شماره یک جماران برگزار می شود.
«رساله تقیّه» یکی از آثار قلمی امام خمینی است که در موضوع قواعد فقهیه نوشته شده است. نوشته تحقیقی ای که باید مبانی اندیشه «وحدت اسلامی و اتحاد مسلمین» را در آن جستجو کرد. حضرت امام خود در دیگر آثار فتوایی خود از این قاعده و مبنا استفاده کرده و به مقتضای آن فتاوای وحدت آفرین و اتحادساز صادر کردند. امید است حوزه های علمیه و جوامع اسلامی از این اندیشه ارزشمند بهره های عملی برگیرند.
از نظر امام لازمه صلح و صفای جهانی زیست مسالمت آمیز با همه کشورهای عالم است. دولت و ملت جمهوری اسلامی، طالب اخوت ایمانی با مسلمانان جهان و منطقه و طالب زیست مسالمت آمیز با همه کشورهای عالم است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.