سخنرانی مهم امام در جمع فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛
اگر بخواهیم خودمان را بسنجیم و کسانى که مدعى هستند بسنجیم، باید ببینیم که این میزان؛ این دو تا میزانى که خداى تبارک و تعالى براى معرفى مؤمنها و غیر مؤمنها فرموده است، در خودمان هست یا نیست. به مجرد اینکه من یا شما ادعا کنیم که ما مؤمن به اللَّه هستیم، تا آن محکى که خداى تبارک و تعالى قرار داده است در ما نباشد یک ادعاى پوچى است.
چهارشنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: مدل حکومتی که از سوی امام خمینی(س) تشکیل شد در دنیا سابقه نداشت، چرا که اسلامیت، جمهوریت، انتخابات آزاد و مردم سالاری را با هم در یک حکومت داشت و این مدل حکومتی یک مدل جدید است که می تواند برای سایر کشورهای اسلامی هم تکرار شونده باشد.
چهارشنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲
جلسه اعضای ستاد بیست و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س) پیش از ظهر امروز در حرم مطهر بیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد. در این جلسه اعضاء به ارائه گزارش عملکرد سازمان ها و نهادهای مسئول در خصوص برگزاری هرچه بهتر مراسم بزرگداشت امسال پرداختند.
چهارشنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۶
دخترم! سرگرمى به علوم حتى عرفان و توحید اگر براى انباشتن اصطلاحات است- که هست- و براى خود این علوم است، سالک را به مقصد نزدیک نمى کند که دور مى کند العلم هو الحجاب الاکبر؛ و اگر حق جویى و عشق به او انگیزه است که بسیار نادر است، چراغ راه است و نور هدایت الْعِلْمُ نُورٌ یَقْذِفُهُ اللَّهُ فى قَلْبِ مَنْ یَشاءُ و براى رسیدن به گوشه اى از آن تهذیب و تطهیر و تزکیه لازم است، تهذیب نفس و تطهیر قلب از غیر او.
سه شنبه, ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س) گفت: مراسم امسال از شب 14 خرداد با سخنرانی دکتر حسن روحانی، رییس جمهور در شبستان صحن شهدای حرم و بعد از نماز مغرب و عشاء آغاز خواهد شد. مراسم اصلی روز 14 خرداد که از صبح در صحن اصلی برگزار خواهد شد. در روز 14 خرداد افتتاح حرم مطهر امام را داریم که در درجه اول به دست مردم و با گامهای استوار مردم سراسر میهمن اسلامی که به تهران می آیند انجام خواهد شد.
سه شنبه, ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
جلسه نهایی کمیته امور جوانان، فرهنگیان و دانشگاهیان، با محوریت «مرور مجموعه برنامه های پیش بینی شده» با حضور نمایندگان وزارتخانه ها و نهادهای مرتبط در محل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) برگزار شد.
سه شنبه, ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار اعضای ستاد برنامه ریزی همایش بین المللی قرآن و امام خمینی(س)، کار امام در انقلاب اسلامی را مهمترین کار در راه حفظ و نشر مفاهیم قرآنی دانست و گفت: در همه مراحل انقلاب، مخصوصاً در مقطع دفاع به قرآن استناد می کردند و مفسّر عملی قرآن بودند.
دوشنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
لازم است ملت مبارز ایران هر چه زودتر سرنوشت آینده مملکت خویش را به دست گیرد و ثمره انقلاب عظیم اسلامى خود را در همه روابط و نظامات اجتماعى به دست آورد و حقوق از دست رفته خود را باز یابد، و عدالت اسلام را در همه شئون جامعه پیاده کند. از این رو طرح قانون اساسى را - که شوراى طرحهاى انقلاب، مشغول تدوین و تکمیل آن هستند- با سرعت تکمیل، و به تصویب شوراى انقلاب رسانده و هر چه زودتر در اختیار افکار عمومى بگذارید.
دوشنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۹
سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفت: مکان دفن امام موضوع مهمی بود که در جلسه مسئولین راجع به آن گفتگو شد. این موضوع از ناحیه شخصیت ها و رجال سیاسی و حوزه ای پیشنهادات مختلفی داشت. از جمله قم و حرم حضرت معصومه(س)، منطقه کوشک نصرت، مسجد جمکران، حرم مطهر امام رضا(ع) و بعضی اماکن تهران مثل فرودگاه قلعه مرغی و همچنین محل فعلی مصلی امام خمینی در تپه های عباس آباد و پیشنهاد دیگر هم بهشت زهرا بود.
دوشنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
رئیس ستاد بزرگداشت حضرت امام خمینی(س) در شهرداری تهران از آمادگی شهرداری تهران برای برگزاری مراسم بیست و ششمین بزرگداشت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (س) خبر داد.
یکشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
یکشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
درس گفتارهای آداب الصلاة «1»
تفسیر بونو از مفاهیم عرفانی امام خمینی تفسیری کم نظیر است که می تواند خواننده را با برخی از ویژگی های خاص و به تعبیری نوآوری های انحصاری ادبیات عرفان نظری امام خمینی آشنا کند و تا حدودی جایگاه علمی و معنوی آثار عرفانی ایشان را نمایان سازد.
یکشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰:۵۴
جلسه نهایی هماهنگی کمیته بانوان ستاد بزرگداشت امام خمینی (س)، صبح امروز در مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) برگزار شد.
شنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
امروز ـ دوم خرداد ـ قرار است ایشان را برای انجام عمل جراحی معده به اتاق عمل ببرند. روز سرنوشت سازی است. ساعت هشت صبح به ایشان اطلاع داده می شود که برای رفتن به اتاق عمل آماده شوند. ایشان بدون کوچک ترین نشانه ای از اضطراب یا طرح سؤالی در این مورد، تسلیم نظر پزشکان هستند. محوطه کوچک بیمارستان کمکم شاهد حضور خانواده و نزدیکان امام و مقامات درجه اول کشور می شود.
شنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
دیدار هیات دولت رجایی با امام در جماران
جمعه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲
به مناسبت یکم خرداد روز بزرگداشت ملاصدرا؛
ملاصدرا و امام خمینی معتقد هستند که اسلام آخرین و کامل ترین دین الهی است که فرامین آن به صورت مجموعه قوانین عبادی سیاسی، برای تنظیم امور معاش دنیا و سعادت آخرت نازل شده است؛ و برای اجرایی شدن فرامین الهی احتیاج به حکومتی اسلامی است که در صدر اسلام، پیامبر اکرم صلوات الله علیه در رأس آن حکومت قرار داشت.
جمعه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۸:۲
با اینکه حضرت امام چندین بار به علت کسالت های مختلف در این بیمارستان بستری شده بودند ولی عکس العمل معظم له در آستانه درِ ورودی بیمارستان با حاج احمد آقا خمینی حاکی از معنی و آینده نگری دیگری بود. زیرا امام عزیز در بدو ورود به بیمارستان به طور غیر منتظره و ناگهانی حاج احمد آقا را در آغوش گرفتند و گردن ایشان را بوسیدند. صحنه ای که نشان از فراق و جدایی و در ضمن علاقه و همبستگی داشت.
چهارشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
نخستین اطلاعیه روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(س)؛
روابط عمومی ستاد بزرگداشت حضرت امام خمینی (س) نخستین اطلاعیه خود را صادر کرد.
سه شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز تاسف از اینکه ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی یک رمان خوب و بلند و یا حتی داستان کوتاه در مورد زندگی امام خمینی (س) نداریم. متاسفانه درباره شخصیت امام، کتاب هایمان را کم ترجمه می کنیم، به زبان های زنده دنیا فیلم مناسبی نساخته ایم، در فضاهای مجازی حضور پررنگی نداریم و با زبان کودکان، کم کار کرده ایم و کم مطلب داریم؛ به همین دلایل امام ناشناخته مانده است.
سه شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۶
در گزارش ساواک در اینجا آمده است که: «در این موقع خمینى از حضار سؤال مى کند: مردم لرستان در چه حالند؟ مى گویند: راجع به مدرسه فیضیه خیلى ناراحت هستند و قصد دارند همین روزها طومارى مبنى بر پشتیبانى از علماى قم درست کنند. و خمینى به سخنانش ادامه داد: اتفاقاً اکثر شهرستانها طومارهایى به همین منظور نوشته و به قم آورده اند. البته ما خیلى ممنون شدیم که مردم شهرستانها درباره دین، این طور با ما همکارى مى کنند.»
سه شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲
به قلم دکتر حسن عارفی استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران؛
از حضرت امام تقاضا کردم اجازه فرمایند فوری آزمایشهایی جهت علت خونریزی انجام دهم و ایشان پذیرفتند و نیز اجازه خواستم صبح روز بعد قبل از رفتن به حمام نیز رادیوگرافی از دستگاه گوارش انجام شود. چون خونریزی گوارشی بخصوص در سنین بالا همیشه برای ما معنی دار بوده و باید به صورت یک امر اورژانس با آن برخورد شود، از برادران دفتری و مسئول ملاقات های حضرت امام تقاضا کردم، ملاقاتهای خصوصی و عمومی را قطع کنند.
دوشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
پس از مدتها جستجو و تلاش حضرت امام به خانه ای ساده در جماران منتقل شدند و تا آخر عمر مبارک خود در آن منزل که متعلق به حجت الاسلام و المسلمین امام جمارانی بود، ماندند. این خانه محقر و حسینیه مجاور آن برای سال ها کانون جوشش برنامه ها و معارف انقلابی و اسلامی در سطح ملی و بین المللی بود. در شب ورود حضرت امام به جماران، مردم جماران با چراغانی کردن کوچه ها و محل کسب و کار و خانه های خود در حسینیه جماران اجتماع کردند.
دوشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
یک نویسنده و شاعر برجسته کشور ضمن بیان اینکه چاپ دیوان امام باعث جلب توجه بسیاری از مردم به این بخش از شخصیت ایشان شد، تصریح کرد: چاپ دیوان امام یک موضوع پژوهشی جدید را مطرح ساخت و آن توجه به فقهای شاعر بود. به خاطر فقدان اطلاعات عمومی نسبت به توجه فقها به ادبیات و شعر به نظر می آمد باید پایه پژوهش های بعدی بر سر روشن شدن این موضوع اتفاق بیفتد که خوشبختانه تألیفاتی در دست چاپ است.
دوشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
مهمترین و بالاترین عمل صالح امام، تشکیل حکومت اسلامی بود. بعضی نماز را عمل صالح می دانند؛ بعضی دیگر روزه را، دعا را یا زیارت را. امام همۀ اینها را داشت؛ اما امام یک کاری کرد و یک عملی را انجام داد که بالاترین عمل بود و آن همین تأسیس حکومت اسلامی است و بر روی آن به حدی تأکید کرد که حفظ آن را از اوجب واجبات دانست. یعنی حفظ این نظام از نماز واجبتر است، نگهداری این نظام از حج واجبتر است.
یکشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵
یاران امام/
دکتر نجفقلی حبیبی که تجربه کلاس های فلسفه شهید مطهری را از دوره کارشناسی تا دکتری در دانشگاه تهران دارد؛ با تأکیدی فراوان بر میراث آموزشی و تجربه شهید مطهری در آموزش فلسفه اسلامی به گونه ای مبسوط به تحلیل این نقش در زمانه خویش می پردازد. او هم از سبک تدریس شهید مطهری می گوید و هم خاطره دعوت استادش به دانشگاه شیراز و استقبال گسترده استادان این دانشگاه از سخنرانی او. او اما، با مقایسه نحوه برخورد با دعوت فرزند شهید مطهری، عضو هیأت علمی دانشکده الهیات به شیراز اظهار شرمساری می کند.
یکشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶
درسی از امام؛
آنچه از این فراز سخنان امام خمینی(س) برداشت می شود، گویا ترین شاهد بر بزرگی و جلالت شأن و جایگاه حادثه بعثت رسول اکرم است که با توجه به این حقیقت که در عالم آفرینش بزرگتر از وجود مقدس ایشان خلق نشده است، طبیعی به نظر می رسد که حادثه اى بزرگتر از بعثت او هم وجود ندارد. اما اگر به دنبال این باشیم که هدف از این عظیمترین حادثه را در منظر امام خمینی(س) بیابیم، به مواردی چند دست خواهیم یافت.
یکشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
مسئول کمیته بانوان ستاد بزرگداشت امام خمینی(س) گفت: ترویج اندیشه امام خمینی(س) به عنوان رکن سیاست کلی برنامه های جمهوری اسلامی باید در طول سال مورد توجه سازمان ها و وزارت خانه ها باشد.
چهارشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۴
حجت الاسلام والمسلمین دکتر لک زایی گفت: متاسفانه در مطالعات مربوط به امام خمینی با این آسیب روبرو هستیم که اغلب به بررسی لایه های ظاهری دیدگاه های امام بسنده می شود و کمتر تلاش می شود تا لایه های عمیق اندیشه های امام و مبانی نظری آن شناسایی شود. دیگر اینکه در آرای امام بحث نظری مربوطه را با کلید واژه صرف امینت یا حق بر امنیت نمی توان بررسی کرد چرا که درک ابعاد مختلف دیدگاه امام نیازمند بررسی اجتهادی عمیق می باشد.
چهارشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
دانشگاه ها تعطیل و تظاهرات مردم و دانشجویان ادامه داشت، فرار سرمایه داران بزرگ از کشور آغاز شده بود. بجز امام که با قاطعیت رفتن شاه و پیروزى ملت را نوید مى داد. به جز مردمى که به گفته هاى امام به عنوان عارف مجاهد و مرجعى روشن ضمیر اعتقاد داشتند دیگران از تحلیل گران خارجى و سیاستمداران رژیم گرفته تا احزاب و شخصیتهاى مذهبى و سیاسى مخالف رژیم عموماً امکان حذف شاه و از آن مهمتر برچیدن بساط سلطنت در ایران را امرى ناممکن مى دانستند.
چهارشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
مطالعه امام، خیلی زیاد بود. من واقعاً وقتی وارد اتاق می شدم، می دیدم توی کتاب گم هستند. ایشان نشسته بودند و یک میز جلویشان بود. به بلندی یک متر دورشان کتاب بود که ایشان اصلاً گم بودند توی این کتابها. شاید مثلاً بعضیها شوخی می کردند، می گفتند: هنوز آقا بلند نشدند از جایشان، دوستان که می آمدند آقا را ببینند همیشه توی آن اتاق بودند. فقط وقتی چای می خواستند با قاشق می زدند توی نعلبکی یا به استکان چایی.
سه شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵