منشاء بیشتر مشکلات امروز، عدم پذیرش پیوند وثیق میان جمهوریت و اسلامیت در نظام سیاسی اجتماعی ایران است
امام خمینی پس از فرار شاه و در تاریخ سی ام دی ماه سال ۵۷ پیامی خطاب به ملت ایران صادر کرده و از بازگشت قریب الوقوع خود به کشور خبر دادند.
روز سوم تا پنجم بهمن ماه هنرمندان با حضور در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان به خلق آثار خود به صورت کارگاهی می پردازند و در روز جمعه بعدازظهر با اعلام اختتامیه جشنواره این آثار در قالب نمایشگاهی برای عموم به نمایش گذاشته می شود.
می توان گفت تأسیس شورای انقلاب اسلامی، تجلی تدبیر و درایت امام خمینی(س) در مدیریت انقلاب و عبور از بحران آن روز کشور بود. اقدام حضرت امام که منطبق با اصول نظریه های دولت سازی، مدیریت بحران و مشروعیت سیاسی نیز بود، توانست نهادی موقت و کارآمد ایجاد کند که در نهایت به نظام نوپای جمهوری اسلامی منجر شود. این اقدام نه تنها بیانگر توانایی ایشان در ایجاد ساختارهای پایدار سیاسی به شمار می رود، بلکه نشان دهنده دور اندیشی و درک عمیق معظم له از نیازهای جامعه انقلابی و اهمیت نهادسازی در دوران گذار است.
محمدجواد ظریف در برنامه «حضور» گفت: پمپئو خیلی امید داشت که در این دوره در دولت ترامپ مقام بگیرد، ولی ترامپ اعلام کرد که از او استفاده نمی کند و نکرد؛ یعنی معلوم است که آن نگرش را نگرش موفقی نمی داند. لذا این تصور را نکنیم که ترامپ غولی است که می خواهد بیاید. نه؛ ما خیلی بزرگتر از این حرف ها هستیم. ایران کشور بزرگی است. ایران قدرتمند است. گفتم ما بعد از ۲۲۰ سال توانستیم به دنیا ثابت کنیم که ما یک لقمه چرب و نرم نیستیم؛ این خیلی دستاورد بزرگی است و این دستاورد را دست کم نگیریم و با اعتماد به نفس بایستیم. اگر ضرورت داشت مذاکره کنیم و از منافع خودمان دفاع کنیم.
نمایشگاه تخصصی تذهیب و نگارگری «میراث ماندگار ۲» با حضور مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان و جمعی از مدیران فرهنگی این استان، در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان افتتاح شد.
امام خمینی در جمع کارکنان نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت میلاد فرخنده حضرت امیر سلام الله علیه در حسینیه جماران حضور یافته بودند، بر تبعیت از آن حضرت تاکید کردند.
امام خمینی همواره از حکومت حضرت امیر(ع) در مناسبت های مختلف یاد میکرد و آن را الگویی مناسب برای جمهوری اسلامی و سایر کشورهای اسلامی میدانست. ایشان به کارگزاران حکومت سفارش میکرد که به آموزه های علی(ع) توجه داشته باشند و آن ها را الگوی حکومت داری بدانند و در امور مسلمین و بیت المال حساس باشند...
محمد هاشمی در گفت وگویی به شرح جزئیات پروژه ساخت بیمارستان تخصصی سرطان پرداخت، پروژه ای که از سال ۱۳۷۴ به دستور آیت الله هاشمی رفسنجانی آغاز شد. وی گفت: آقای هاشمی تأکید داشتند که سرطان بیماری آینده است و باید از حالا زیرساخت های لازم برای مقابله با آن فراهم شود. در آن زمان، وزارت بهداشت اقدامی نکرد، بنابراین ایشان از خیرین کمک خواستند و پروژه کلید خورد. زمین بیمارستان در عباس آباد تهران خریداری شد و مراحل اولیه مانند طراحی نقشه و گودبرداری آغاز گردید. اما با تغییر مدیریت شهری، ساخت بیمارستان با چالش هایی جدی روبه رو شد. شهرداری اعلام کرد که کاربری زمین فرهنگی است و از ادامه پروژه جلوگیری کرد. حتی پیشنهادهایی برای انتقال بیمارستان به مناطقی مانند جاده لشگرک مطرح شد که غیرقابل قبول بود. پس از حل وفصل اختلافات حقوقی و مذاکرات با نهادهایی مانند آستان قدس رضوی، ساخت بیمارستان در زمین جدید ادامه یافت. زمین ۲۹ هزار متری جدید با مساحت ۱۱ هزار مترمربع سطح اشغال و طراحی مدرن مقاوم در برابر زلزله ساخته شد. خدمات بیمارستان شامل سه فاز اصلی است: تشخیص، درمان، و مراقبت های پس از درمان. رئیس اسبق صدا و سیما با تاکید بر دشواری های تأمین مالی پروژه نیز اشاره کرد: تحریم ها و افزایش قیمت ارز، هزینه های ساخت و تجهیزات را چند برابر کرد. بااین حال، فازهای اولیه تکمیل شد و خدمات متنوعی مانند فیزیوتراپی،
یادگار امام با اشاره به اینکه پوسته جدیدی از نظم اجتماعی به سبب مسائل فضای مجازی در حال پدید آمدن بین مردم است، گفت: ما نسبت به امام دو نوع می توانیم مسیر را طی کنیم؛ یکی اینکه امام «چه گفت» و دو اینکه امام «چه می گوید».
وزیر سابق امور خارجه کشورمان درباره نحوه شکل گیری علاقه و ارادتش به امام خمینی (ره) اظهار داشت: من در مدرسه علوی درس می خواندم. دبیرستان علوی جمع تضادها بود. گروهی وقتی از دبیرستان خارج می شدند، طرفدار جریان چپ می شدند یا به مجاهدین می پیوستند؛ بعضی ها پیکاری می شدند؛ بعضی ها چپ می شدند؛ یک گروهی هم طرفدار انجمن حجتیه بودند. گروهی هم مثل ما از هر دو جناح استفاده می کردند، ولی از همان وقت، من به حضرت امام علاقه پیدا کردم.
در مسیر رفت و آمد، گاهی با امام یا آقا مصطفی همراه می شدیم و ضمن احوالپرسی سؤالی مطرح می کردیم، سؤال اخلاقی، ادبی، فکری و... از اینجا اطلاعات خوبی دربارۀ خانواده و زندگی امام برایمان فراهم شد و جاذبه عمیق تری پیش آمد. سعی می کردم که قدری همت را بیشتر کنم تا بتوانم در مسیر سؤالاتی مطرح کنم که امام را وادار به جواب جدی کند.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار اعضای هیأت رئیسه و جمعی از ورزشکاران فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور خاطرنشان کرد: ورزش یکی از مهمترین و شاید بشود گفت مهمترین نقطه آسیب زدایی فرهنگی است و با ورزش می شود به ستیز آسیب های فرهنگی رفت.
فرزند شهید سلیمانی: ایشان معتقد بود که نباید در اصول اختلاف کنیم. خب اصول هم مشخص است. لذا حاج قاسم هر جا احساس می کرد به کسی اجحافی شده و یا دلی شکسته شده، خودشان پیش قدم می شد. حتی شاید به ایشان ارتباط هم نداشت اما پیشقدم می شد؛ چون ایشان می گفتند این ها بچه های انقلاب و بچه های جنگ هستند و سعی می کردند دل اشخاص را به دست بیاروند و دل ها را به هم نزدیک کنند. ایشان سعی می کرد روابط انسان ها را با هم درست کند و واقعا حاج قاسم اگرچه آدم سیاسی نبود، اما واقعا سیاستمدار بود.
جهاد اکبری که امام (ره) تأسیس کرد. بالاتر از عدالت و تقوا و اخلاق بود.
«نرجس سلیمانی»، اولین فرزند و دختر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) دیدار و گفتگو کرد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.