حضرت امام خمینی(س) از ۱۲ بهمن ۵۷ تا خرداد ۶۸ امام ۳۷۱۳ دیدار عمومی و خصوصی داشت؛ دیدارهایی مردمی که بعضا امام در آنها سخنرانی می کردند و بعضا صرفا به ابراز احساسات مردم پاسخ می دادند.
مجاهد ایثارگر زنده یاد آقای محتشمی پور پا به پای امام از ایران تا نجف همراه و همدل و هم پیمان بود و لحظه ای در راه اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی آرام و قرار نداشت و کوله بار مبارزه و جهاد در راه احیا مکتب امام خمینی را بر دوش می کشید.
کنفرانس بررسی اندیشه های حضرت امام (س) در باره حج و ابعاد سیاسی آن با سخنرانی ریاست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در کشور مالزی برگزار می شود.
معاون بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و دبیر ستادخارجی بزرگداشت در گفتگو با پرتال امام خمینی(س) فعالیت های فرهنگی در ایام بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(س) را تشریح کرد...
امام خمینی(س) با دمیدن روح خودباوری و نفی از خودبیگانگی، زمینه های بازگشت به خویشتن را در میان قشر جوان و روشنفکر دانشگاهی فراهم ساخت و باعث رویکرد نیروهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور به سوی مذهب شد. بنابراین، نهضت فکری ـ فرهنگی پانزده خرداد به رهبری امام خمینی تأثیرات عمیق و شگرفی بر ساختار سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایران گذاشت و نتایج و پیامدهای سازنده و مطلوبی به بار آورد.
رییس جامعةالمصطفی العالمیه قم در خرم آباد گفت :امام خمینی انقلاب جهانی و تمدن انسانی را به بشر هدیه کرد.
موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) و ستاد خارجی ۳۵مین مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره) پویش رسانه ای " صدای مظلومان؛ طنین مقاومت جهانی علیه جنایات صهیونیسم" را برگزار می کنند.
رهبر انقلاب، مراسم سی وپنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی گفتند: آنچه امام درباره آینده فلسطین پیش بینی کرده بودند، امروز در حال تحقق است.
آیت الله سید حسن خمینی در مراسم سی و پنجمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: از هر سو تحریم ها بر جان ملت ایران فرود آمد، تیرها بارید و زخم ها فرود آمد؛ اما آن چیزی که ما را از این مسیر عبور داد، یک رهبری شجاع بود و خط امام که همه باید مراقب باشیم، نام و یاد امام بزرگوارمان به عنوان روح و روان و جان جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی از یادها نرود.
به گزارش روابط عمومی موسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان : نشست خبری و مراسم رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره سراسری ادبی شعر «روح الله»صبح روز شنبه ۱۲ خرداد با حضور مدیر موسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان ، دبیر اجرایی جشنواره و اصحاب رسانه در نگارستان امام خمینی (ره) برگزار گردید.
محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (س) در حرم مطهر گفت: یک زمانی رئیس جمهور آمریکا هر روز صبح از خواب که بیدار می شد می گفت این گزینه روی میز است، آن گزینه زیر میز است؛ تهدید جنگ مطرح می شد. امروز اصلا چنین تصوری ندارند. هیچ قوتی در جمهوری اسلامی نیست که ریشه آن از امام نباشد.
آیت الله ابوالقاسم علیدوست در سومین و آخرین نشست از سلسله نشست های علمی جهت تبیین اندیشه امام خمینی(س) در مدرسه فیضیه با عنوان «جایگاه مصلحت در فقه» گفت: مرحوم امام بحث مصلحت را در فقه، چه در بعد نظری و چه در بعد عملی توجه کرد و در عمل مثل تشخیص مصلحت نظام پیش برد. اما سوگمندانه و سوگمندانه این نگاه رشد خودش را نداشته است. با بعضی از فضاها آینده روشنی نمی بینم؛ یعنی گاهی فضاها دست کسانی است که مال این کارها نیستند. با اینکه مکاسب، رسائل و کفایه را خوب می گویند و تراث را آشنایند، اما مال این بحث ها نیستند.
آیت الله سید حسن خمینی در اختتامیه همایش «غزه؛ مظلوم مقاوم»، با گرامیداشت یاد امام، شهیدان والامقام، رئیس جمهور شهید و همراهانش، گفت: قرار بود آقای رئیسی سخنران افتتاحیه این همایش باشد، اما تقدیر این گونه بود که ایشان پرواز کنند و در عالم دیگری ناظر بر جلسه ما باشند.
قالیباف با اشاره به نقش امام خمینی در مبارزه با استکبار گفت: او یکه و تنها و حتی در میان شگفتی یاران نزدیکش که او را برای مبارزه با نظام ستمشاهی خودکامه و وابسته ایران همراهی می کردند، ریشه فساد و ظلم را نه فقط در ایران بلکه در جهان را نشان داد؛ یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب اسراییل؛ و راه حل مقابله با آنها را هم به ما آموخت. محو رژیم صهیونیستی آن هم در حالی که در دنیا و جهان اسلام در گیر و دار کنار آمدن با این موجود نامشروع و فراموشی فلسطین بود .
پرتال امام خمینی(س) با همکاری معاونت معاونت فرهنگی و هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در آستانه سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی، مسابقه کتابخوانی«جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی» برگزار می شود
احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در نشست «جایگاه فقه در حکمرانی عادلانه از منظر امام خمینی(س)»، گفت: فقه جزء شریف ترین علوم اسلامی و متخذ از کتاب و سنت است. اما اگر بخواهیم در تدابیر اینکه چگونه وضع نامطلوب موجود اقتصادی را به وضع مطلوب تبدیل کنیم، بازهم سراغ فقیه برویم، این درست نیست. اینجا باید سراغ متخصصین فن برویم؛ افراد دانشمندی که صرفاً با شعار یا پنهان شدن پشت یک سری شعارها نمی خواهند مناصبی را که احتیاج به دانش، تجربه و تدبیر دارد تصدی کنند. مشکلات کشور ما وقتی حل می شود که در چرخه حکمرانی هرجا از اهل فن و دانش متناسب با آن استفاده شود؛ تعهد سر جای خودش و تخصص هم سر جای خودش.
اجلاس بین المللی «غزه مظلوم مقاوم» روز شنبه ۱۲ خرداد ماه برگزار می شود.
آیت الله سید حسن خمینی در مراسم گرامیداشت حجت الاسلام والمسلمین «سید محمود دعائی» در حسینیه شماره یک جماران گفت: حداقل کاری که نسبت به دیگران می توانیم انجام دهیم، دلسوزی است. نسبت به آنچه که این روزها در رفح می گذرد حداقل کار ما دلسوزی کردن است؛ اینکه به مردم بگویند در جایی پناه بگیرید و بعد آنجا را با بمب ناپالم بسوزانند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.