برای دهه اول محرم الحرام آیت الله العظمی وحید خراسانی توصیه مهمی کرده اند.
انصافاً بیان قوی داشتند. وقتی انقلاب شد ایشان آرام آرام و معمولی صحبت می کردند ولی در تدریس شان با فصاحت و با جاذبه صحبت می کردند و درس فقهی ایشان خیلی خوب بود.
در سالگرد درگذشت فقیه متأله آیت الله شیخ مجتبی قزوینی، به بیان رابطه این عالم بزرگ با امام خمینی(س) اشاره می شود.
دبیر گروه علوم سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از برگزاری سلسله نشست های نسبت حکمت متعالیه و انقلاب اسلامی در قم و تهران خبر داد.
حضرت امام خمینی (س) یکی از وظایف زائران بیت الله الحرام را بیرون کردن استعمار از سرزمین های اسلامی دانسته و فرمودند: مسلمانان اجازه ندهند استعمار با استفاده از امکانات آنان به کشورهای اسلامی ضربه بزنند
عبودیت مطلقه از اعلی مراتب کمال و ارفع مقامات انسانیت است که جز اکمل خلق الله محمد صلّی الله علیه و آله بالاصالة و دیگر اولیای کمل بالتبعیة کسی دیگر را از آن نصیبی نیست.
آیت الله حسن رمضانی خراسانی از استادان برجسته علوم عقلی و عرفانی و مدرس مثنوی معنوی در حوزه علمیه تفسیر صحیح از مثنوی را در گروی دانستن مبانی عرفانی دانست.
امام خمینی، اندیشه های خود را از قرآن و سیره ائمه فراگرفته است. سیره و سخن امام رضا برای امام خمینی از جمله منابع غنی دینی است که در رشد و نمو تفکر امام نقش بارزی داشته است.
در حکمت سنائی و امام خمینی(س) از وجود قدسی ختمی مرتبت به چراغ مشکات آفرینش یاد شده که در واقع خاستگاه وحیانی دارد.
امام خمینی از نادر افرادی بوده که مکتب انبیا و اولیا را به درستی شناخته و نگرش ایشان به تاریخ و برداشتی که از حیات و قیام اولیای معصوم داشته، معظم له را به عنوان بزرگترین «احیاگر تفکر دینی» معرفی نموده است.
هر چه دارم از استادم امام خمینی(س) است. ایشان می فرمود: علم به تنهایی فایده ای ندارد بلکه علم با معنویت، علم است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.