یکی از بارزترین جلوه های به فعلیت درآمدن سرمایه اجتماعی ملت ایران را می توان انقلاب اسلامی مردم ایران دانست که به رهبری امام خمینی انجام گرفت و آمادگی شگرفی در مردم برای عمل جمعی پدید آورد.
شماره تابستان فصلنامه حضور توسط موسسه تنظیم و نشر آثارامام خمینی(س)، در یک جلد 270 صفحه ای به چاپ رسید.
کتاب «تحریرالوسیله» جامع، از همان سالهای نخست انتشار، به خاطر جایگاه ممتاز مؤلف آن و نیز به دلیل جامعیتی که داشت، مورد اقبال فقها و فضلاء حوزه های علمیه قرار گرفت.
...گویا شبی در جایی، مرحوم «سیداحمد خمینی»، با دو، سه نفر از اعضای صداوسیما صحبت می کنند و پیشنهاد می دهند که قطعه ای مرتبط با آمریکا ساخته شود.حمید سبزواری شعری را می نویسد، احمدعلی راغب رویش ملودی می گذارد و سیدمحمد میرزمانی تنظیمش می کند...
در میان هر ملتى هر چند گاه یکبار کسانى ظهور مىکنند که کمر به مصاف باخرافات مىبندند. گاه توفیق مىیابند و خرافه اى را به زمین مىزنند و گاه خود زمین مىخورند و خرافه پیروزمندانه راه خود پیش مىگیرد. در میان خرافه ستیزان آدمهاى بسیارى نیز دیده مىشوند که خرافه هایى را که به مذهب راه یافته از لطایفى که مذهب آفریده تمیز نمىدهند و در وجین رستنى هاى بوستان دین، نه تنها علف هاى هرزه را از ریشه برنمى کشند که حتى ساقۀ لطیف گلهاى زیبا را نیز از بن مى شکنند...
این کتاب اثری است اجتهادی در فقه استدلالی در موضوع انواع کسبهای حرام و مسائل پیرامون آن که در آن بحثهای جالبی دربارۀ حکم موسیقی، غنا، نقاشی و مجسمه سازی مطرح شده است.
آداب الصلوة، شرحى است مبسوط بر آداب و اسرار معنوى نماز، و سرشار از نکات اخلاقى و عرفانى که به زبان فارسى نوشته شده است.
نمایشگاه نقاشی های آبرنگ استاد فقید «سیدجمال الدین خرمی نژاد» تصویرگر تمثال حضرت امام خمینی(س) با عنوان «مهر ماندگار» ، از ۶ تا ۱۵ آبان در نگارخانه فرهنگسرای معرفت برپا می شود.
سرانجام این عالم بزرگوار در روز جمعه 1361/7/23 ه. ش قبل از ایراد خطبه های نماز جمعه در مسجد جامع کرمانشاه بر اثر انفجار نارنجک توسط یکی از منافقین در سن هشتاد و دو سالگی شربت شهادت نوشید و به لقاءالله پیوست.
وقتی به کوچه های جماران رسیدیم یادم هست که ایشان با درختهای خیابان هم صحبت می کرد و زیر لب می گفت خوشا به حال شما که چهره یک فرد فرهیخته را نوازش می کنید وقتی به منزل امام رسیدیم چادر نمازش را از کیفش درآورد و گفت: دوست دارم با این چادر به دیدار ایشان بیام تا متبرک شود.
حکومت اسلامی نه تنها یک هدف ویژه -تربیت و تعالی- نسبت به حکومت های سکولار دارد، بلکه در اهداف مشترک نیز تفاوت های تفصیلی و تفسیری وجود دارد که ناشی از تفاوت ها در مبانی ارزشی و روشی سکولاریسم و اسلام بوده و غفلت از آنها ناموجه به نظر می آید.
مراسم اختتامیه هفتمین دوره جشنواره ادبی «یار و یادگار» با حضور سید علی خمینی، فاطمه طباطبائی، حجت الاسلام محمد علی خسروی، حمید هنرجو ، حجت الاسلام و المسلمین حشمتی، حمید سبزواری، عبدالجبار کاکایی، فاطمه راکعی و دیگر چهره های ادبی برجسته کشورمان در مجتمع فرهنگی هنری امام خمینی(س) در شهرستان خمین برگزار شد.
سید محمد حسینی از تألیف کتابی درباره اندیشه ها و ابعاد شخصیتی امام خمینی(س) که مجموعه سخنرانی های وی طی ۴ سال اخیر در مناسبت ها و مراسم های مختلف است، خبر داد.
کتابت اشعار دیوان امام خمینی(س) در بیت قدیمی امام راحل همزمان با هفتمین جشنواره ادبی یار و یادگار در شهرستان خمین انجام می شود.
موضوع ورود غیرتخصصی به دین و خدشه دار شدن آن و مقام روحانیت، مخالفت شدید روحانیون و از جمله امام خمینی(س) را موجب گردید.
محقق در این اثر افکار امام خمینی(س) را به عنوان یکی از چهره های معاصر عرفان شیعی معرفی و با اندیشه های ترمذی مقایسه کرده است.
با وجود شباهت هایی که در آراء این دو بزرگ در مورد صادر اول مطرح است اما حضرت امام(س) سعی کرده اند ضمن پایبندی به دیدگاه عرفا و معرفی وجود منبسط به عنوان صادر اول به رفع اختلاف نظر موجود بین نظرات عرفا با دیگر مکاتب مختلف فکری بپردازند.
در ایران قانون حمایت از کودکان بی سرپرست مصوب اسفند ماه 1353 در جهت حمایت از این کودکان جریان فرزندخواندگی را هدایت می کند و متولی اجرای این قانون، سازمان بهزیستی می باشد.