حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی (ره) و بزرگداشت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی (ره) در حرم مطهر امام خمینی (س) تاکید کرد: ما یاران امام را باید پاس بداریم؛ آیت الله بجنوردی برای انقلاب کم زحمت نکشید و به توصیه پدر بزرگوارشان به دور امام می گشت و شاگرد خاص امام و 13 سال پای درس فقه امام بود. پس از پیروزی انقلاب آیت الله بجنوردی نقش مهدی را ایفا کردند. دامنه علم او و نوآوری او در فقه و قواعد فقهی بر دو مبنای برگرفته از مکتب فقه آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی(س) بود.
هرچند حضور پرشمار، پرشکوه و پرصلابت پیروان مکتب روح الله در سراسر ایران اسلامی و حتی سایر کشورها، نمادی عینی از محقق نشدن اهداف نقشه گسترده دشمنان است، اما نباید از یاد ببریم که شبهات و روایت های نادرست، بخشی از نسل جوان و نوجوان را با آرمان های انقلاب اسلامی بیگانه ساخته و شکی نیست که اصلاح این مسیر تنها از رهگذر توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در تبیین و احیای آموزه های امام خمینی(ره) می گذرد و تحقق این مهم نیز نیازمند نگاه و طرحی نو و اقداماتی هنرمندانه و مؤثر است.
اکنون چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب است و با این وجود هنوز هم مقام معظم رهبری هر سال در ۱۴ خرداد و سالگرد رحلت امام راحل ابعاد جدیدی از ژرف نگری ایشان را مطرح می کنند و خودشان هم مدعی هستند که ما هنوز حق امام ادا نشده است.
جامعیت امام باید بیشتر مورجه توجه قرار گیرد؛ جامعیت امام به شکلی بود که هم بعد معنوی داشت و هم عبادی و دینی. هم نگاه سیاسی و اجتماعی داشت و هم نگاه مدیریتی و عرفانی و علاوه بر اینها ذوق ادبی هم داشت.
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به جماران گفت: دولت ها، مجالس و حکمرانان کشور به ارزش های امام وفادار هستند؛ مهم این است که بتوانند این آرمان ها را برنامه ریزی دقیق پیاده سازی کنند. کارنامه دولت ها در رسیدن به این آرمان ها متفاوت و قابل ارزیابی است. شاید امروز موقع خوبی برای آسیب شناسی 44 سال گذشته باشد؛ که از دل این آسیب شناسی بتوانیم آینده را بهتر ترسیم کنیم.
حضرت امام سوار بر هواپیمای ایر فرانس، هنگام بازگشت به ایران صبح روز ۱۲بهمن ۱۳۵۷ در پاسخ به سوال خبرنگار ژاپنی که از ایشان می پرسد چه احساسی دارید؟ فرمودند: هیچی!!
در آستانه دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در حرم امام خمینی(ره) و گلزار شهدا حضور یافتند. رهبر انقلاب در مرقد امام خمینی(ره) با قرائت فاتحه یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و یادگار ایشان را گرامی داشتند.
سید حسن خمینی با هشدار اینکه همه باید مراقب باشیم در زمین دشمن بازی نکنیم، به جنگ یمن اشاره کرد و گفت: صهیونیست ها علاقه مند به گشودن جبهه جدید هستند تا از زیر فشار شدید جهانی در افکار عمومی خارج شوند. در حوزه مسائل فرقه ای هم احیانا خدای ناکرده به هیچ عنوان نباید سعی کنیم وارد نزاع های فرقه ای شویم. در این مسیر شهادت های مختلفی ممکن است رخ دهد، اما بعضی مواقع صبر بزرگ ترین سلاح است و باید در مقابل این رخدادها صبور بود.
در میان ماه های سال ماه رجب از جایگاه خاصی برخوردار است و رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نیز به این جایگاه اشاره کرده و آن را ماه خود نامیده اند.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) تأکید کرد: امروز برای خنثی کردن توطئه ها به ابزار دقیق و نیروهای کارآمد نیاز داریم. از روز اولی که امام در اینجا دفن شده دشمنان به دنبال تخریب حرم امام بوده اند و توطئه های زیادی خنثی شده است؛ این حرم نیازمند مضاعف نهادهای مختلف است. همان اهمیتی که به امنیت مجامع بزرگ همچون مراکز حاکمیتی از جمله مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری داده می شود، باید برای حرم امام هم فراهم گردد. نباید خدای ناکرده این جایگاه به اندازه یک سر سوزن خدشه دار شود.
رشید داودی از دیدار «مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم» باآیت الله سید حسن خمینی خبر داد و همچنین به تشریح نکاتی پرداخت که یادگار امام در این جلسه در رابطه با «نظریه ی نقش زمان و مکان در اجتهاد» مطرح کرده است.
آیت الله سید حسن خمینی در سخنرانی خود در حسینیه جماران در خصوص حمله تروریستی در کرمان تحلیلی را ارائه کرد.
سید حسن خمینی در سخنرانی خود در حسینیه جماران در خصوص حمله تروریستی در کرمان تحلیلی را ارائه کرد.
این که حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در خصوص کم توجهی نهادهای فرهنگی به امام خمینی(س) به نکاتی اشاره کردند، بسیار دقیق نقاط مخفیحیله دشمنان انقلاب را به ما نشان می دهد...
تصور ایشان این بود که حضرت امام در دردیف مراجع از وی بازدید می کند، اما امام می خواست با ایشان به عنوان علمای درجه دوم ملاقات کند.
اخیرا وزرای خارجه کشورهای عربی و روسیه خواستار مطرح شدن موضوع جزایر سه گانه ایران در خلیج فارس در دیوان دادگستری بین المللی شده اند. در این متن، طرفین از «راه حل ها و ابتکارات صلح آمیز برای حل مناقشه مالکیت جزایر سه گانه» استقبال کرده اند!
رئیس پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دروازه ورود به تفکر و فرهنگ نبوی، مکتب علوی است، گفت: کنار غدیر شما علی(ع) را از یک سو و فاطمه(س) را از سوی دیگر می بینید. نقش فاطمه زهرا(س) در تنویر افکار، روشنگری جامعه و نشان دادن خطری که آینده جامعه اسلامی را تهدید می کند، در صحبت با مهاجرین، انصار و سایر مسلمانان بسیار شنیدنی و تعیین کننده است.
به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مقدم در مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) حرم مطهر امام خمینی، با اشاره به آیات سوره کوثر، گفت: شناخت فاطمه زهرا(س) و نقش بزرگ و تعیین کننده حضرتش در تاریخ اسلام و در بنای تمدن معنوی زندگی بشر، قبل از هرچیز نیاز دارد به شناخت محیط، جامعه و رسومات زمان حیات حضرتش وجود داشته است.
«فاطمه زهرا ـ سلام اللّه علیها ـ در منظر عارفان باللّه، انسان کامل و کون جامع است.» حضرت امام(س) به جهت این اتحاد در تجلی الهی در حضرت غیب ـ قرآن و عترت ـ فاطمه زهرا را مظهر عترت کبرا و فیض مقدس و انسان کامل و عدیل قرآن را آیت مکتوب الهی می دانند و قائل به این هستند که شناخت مراحل قرآن کریم، با شناخت مراحل مقام انسانیت میسر است؛ و مقام انسانیت به شناخت مراحل کتاب عظمای حق ـ قرآن ـ است.