دکتر سعد سکندر خان رییس موسسه فرهنگی اکو، با حضور در حرم امام با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی دیدار کرد.
در روزهای گذشته، آقای شهاب الدین حائری شیرازی که در سال های اخیر حضوری فعال در فضای مجازی دارد با نگارش یادداشت و سخنان منتقدانه اش نامی و جلوه ای مستقل از پدر و پدر همسر برای خود دست و پا کرده است...
در بیست و پنجمین اجلاسیه نشست دوره ای اساتید سطوح عالیه و خارج حوزه علمیه قم، استاد سیدمحمد جواد علوی بروجردی از اساتید حوزه علمیه قم گفت:قوام حوزه، حوزویت حوزه به دروس آزاد است.
به حکم عقل که خداوند متعال را حکیم مطلق می داند و بر این باور است که خداوند هیچ فعلی از افعالش بدون حکمت نیست وهمچنین به حکم آیه ۱۶سوره انبیاء «وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاءَ وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا لَاعِبِینَ...
اجازه نامه ها بخشی از میراث فرهنگی مسلمانان به شمار می رود. این اجازه نامه ها به جهت واقعیت حاکم بر امور فرهنگی گذشته رواج بیشتری داشته است. امروزه با کمتر شدن پاره ای از کارکردهای اجازه نامه ها شاهد رونق پیشین نیستیم.
در قرآن کریم می خوانیم: «یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات»...
امام خمینی در کتاب ولایت فقیه می نویسد: هدف بعثتها به طور کلی این است که مردمان بر اساس روابط اجتماعی عادلانه نظم و ترتیب پیدا کرده، تا قد آدمیت راست کند.
به ناحق که باشی حتی یک ضربه هم می تواند آرامشت را بر هم زند. فضا را امنیتی می کنی و به هر سوراخ سرک می کشی. رفتاری که صهیونیست ها سال هاست که دچارش هستند. آنها حتی گاهی از سایه خود هم واهمه دارند. انتفاضه که بلند شد به دست و پا افتادند و بنای مذاکره به سرشان زد.
مجید انصاری: باید مراقب بود بی احتیاطی و سیاست های اشتباه، تنفس مصنوعی به اسرائیل ندهد.
حسین انتظامی: صهیونیست ها بر جریان رسانه ای دنیا تسلط دارند. آن ها به دلیل در اختیار داشتن شریان های اصلی می توانستند آنچه را که می خواستند جا بیندازند. ماجراهای اخیر، چنانکه افسانه شکست ناپذیری اسرائیل را از بین برد، باعث شد قدرت رسانه ای اسرائیل نیز شکست بخورد.
همانگونه که انقلاب اسلامی با رهبری حضرت امام خمینی (س) به پیروزی رسید، در دفاع مقدس نیز با رهنمودها و فرماندهی ایشان ادامه یافت، و آنچه حاصل شد دستاوردی عظیم بود؛ چرا که در دویست سال اخیر، برای اولین بار ایران در جنگی نابرابر حتی یک وجب از خاک خود را از دست نداد؛ از مستشاران خارجی کمک نگرفت؛ روی پای خود مردانه ایستاد؛ در صنایع دفاعی به خودکفایی رسید؛ حتی در اوج جنگ از رفتن به پای صندوقهای رأی برای تعیین سرنوشت، غفلت نکرد و خود را به عنوان قدرتی که می تواند پشتوانه مستضعفان جهان باشد تثبیت کرد.
ابراهیم حاتمی کیا کارگردان مطرح سینمای ایران در یادداشتی در مورد مستند «بانو قدس ایران» که زندگی بانو خدیجه ثقفی همسر گرامی امام خمینی (س) را روایت می کند، نوشت: من در مقابل قدرت و حوصله و دستخط آقا مصطفی رزاق کریمی سرتعظیم فرود می آورم که با هنرمندی تمام در شکار و هدایت لحظه ها، تابلویی جدید از امام خمینی در قاب روحمان زنده می کند.
مکرر می گردانم وصیت خود را به آنچه که مشایخ عظام به ما سفارش کردند؛ و آن، فاش نساختن اسرار معارف است مگر به اهلش، و دهان نگشودن به حقایق عوارف مگر در محلش.
این جانب ان شاء اللَّه تعالی بزودی به شما می پیوندم تا در خدمت شما باشم و با همت شجاعانه شما به رفع مشکلات کوشا بوده و با هم صدا و هم قدم شدن همه اقشار ملت بر فسادها غلبه کنیم.
آقای کارتر اگر حُسن نیت پیدا کرده اند و می خواهند آرامش باشد و خونها ریخته نشوند، خوب است که شاه را ببرند و دولت [بختیار] را هم پشتیبانی نکنند؛ و به میل ملت که یک امر مشروعی هست و خواسته است؛ از میل ملت جلوگیری نکنند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری اولین انتخابات که منجر به تعیین نوع حکومت و تشکیل جمهوری اسلامی در ایران شد، بحث راجع به تعیین قانون اساسی نظام در محافل مختلف گسترش یافت.