آیت الله العظمی نوری همدانی در پیامی به همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(ره) اشاره کرد: عدّه ای یا از جهالت یا از لجاجت یا از عناد می خواهند کار امام را تضعیف نمایند و عده ای هم در پی انتقام هستند اما بنده امروز هشدار می دهم که آن عده بدانند حوزه علمیه جای این نیست که بخواهند به بهانه های مختلف این حرکت بزرگ را زیر سؤال ببرند و تضعیف نمایند، حوزه های علمیه نیز رسالت بزرگ در ترویج افکار امام عزیز دارند.
سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه امام در انقلاب سال 57 عزت مسلمانان را زنده کرد، گفت: ان شاء الله فلسطین زیر بار ظلم نمی رود و علتش این است که انظلام در میان آنها وجود ندارد. آنچه که امروز در فلسطین زیر آوارها می رود، دروغ سردمداران اروپا و آمریکا و دروغ آشکار عبور از ارزش های انسانی است که برای خودشان سپر می سازند. آنچه که امروز زیر آوارها به شهادت می رسد، مظلومیتی است که همه ما را باید به فریاد وادارد.
بسیار انگشت شمار می باشد. در اکثر اجازات صادر شده موجود، اجازه مصرف وجوهات به مقدار معاش، به همه افراد داده شده؛ که شأنیت افراد نیز، در میزان این اجازه در نظر گرفته شده است.
دربارۀ اجازۀ اجتهاد و این که آیا امام خمینی به کسی اجازه اجتهاد داده است یا خیر؟ من جایی هم ندیدم که نقل شده باشد، ایشان به کسی اجازه کتبی اجتهاد داده باشد. فقط ایشان دربارۀ آقای قدیری تصریح کرده است که من ایشان را مجتهد می دانم. یا مثلاً از ارجاعی که به آقای منتظری در مسائل فقهی داده است، پیداست که ایشان را مجتهد می دانسته است. غیر از اینها اجازه کتبی وجود ندارد.
چهاردهم آبان ماه بود. امام از نوفل لوشاتو رهبری نهضت را عهده دار بودند. درست روز سیزدهم آبان یعنی یک روز قبل دانش آموزان در محوطه دانشگاه تهران به گلوله بسته شده بودند. حالا اما امروز شهر به آتش کشیده شد بی آنکه نیرویی نظامی وارد عمل شود و جلوی آن را بگیرد. شاه گمان کرد با این کار می تواند دامن انقلابیون را لکه دار کند اما تیزهوشی امام نقشه اش را بر ملا کرد.
همان طور که ما در دین اسلام داعش را داشتیم، صهیونیسم موجود داعش جهان یهودیت است؛ فقط با یک تفاوت که جنایت کارتر و خون ریزتر است. از نظر تحلیلی هیچ فرقی بین صهیونیسمی که امروز در سرزمین های اشغالی می بینیم و داعش وجود ندارد. هر دو اینها انضمام جهل و دین یا انضمام جهل و ادعای دینی هستند.
در فرهنگ حوزه های علوم دینیّه، شایع ترین نوع اجازه، اجازۀ نقل حدیث در جوامع علوم دینی بوده، و محصلین و طالبان علوم اسلامی، مجامع و جوامع حدیثی را از اساتید و مشایخ حدیثی فرا می گرفتند و در فراگیری معارف و احکام اسلامی تا آنجا جدّ وجهد می کردند که مفتخر به دریافت «اجازه نقل حدیث» از شیخ اجازه و استاد خود شوند.
حضرت امام خمینی (س) ضمن برشماری ویژگی های گروه های مورد قبول نظام، ضرورت تضارب و تعاطی افکار و آرا، دشمن شناسی هوشمندانه، پرهیز از اختلاف، ضرورت بالا بردن ضریب تحمل عقیده مخالف و... بر پاکسازی مسیر رقابت ها از آلودگی و انحراف و افراط و تفریط سفارش کرده اند.
تا پیش از جنگ اوکراین روابط خوبی میان اسرائیل و روسیه وجود داشت اما پس از جنگ روابط دو طرف به گرمای سابق نیست.
معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دولت دوازدهم: اینکه زنان می دانند در معرض بمباران قرار دارند اما می مانند و مقاومت می کنند نشان دهنده شجاعت بی نظیر آن هاست.
از نگاه یهودیت کشتار افراد بی دفاع شامل زنان، کودکان و افراد مسن اشتباه است و آن ها باید در امان باشند.
مردم غزه هرگز شکست نخواهند خورد و مقاومت فلسطین نیز در این نبرد سرفرود نخواهد آورد اما یقینا در سایه این حملات وحشیانه و هیستریک صهیونیست ها و همچنین کشورهای غربی ، نیازمند حمایت و پشتیبانی از عوامل و مولفه های ایستادگی و مقاومت است.
تاریخ فلسطین را باید از ۱۹۴۸ و ۳، ۴ دهه پیش از آن بررسی کرد. ما با مسأله ای مواجه هستیم که نزدیک به یک قرن قدمت دارد. اینکه پرسیده شود چرا فلسطینی ها حمله را آغاز کردند سوال اشتباهی است و سوالی برخاسته از تصویرسازی اسرائیلی هاست.
حسین علایی، فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه در نشست «بررسی تحولات فلسطین» گفت: : بمباران شدید اسرائیل نشان داد که اسرائیلی ها پیروز نخواهند شد. پیروزی اسرائیل در از بین رفتن حماس، جهاد اسلامی و ترک غزه از سوی مردم است. هیچ کدام از این ها اتفاق نیفتاده است.
ظریف وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در نشست «بررسی تحولات فلسطین» گفت: الان بزرگترین دستاوردی که اسرائیل می تواند در این قضیه داشته باشد و آبرویی ایجاد کند، وادار کردن آمریکا به درگیری بزرگتر در منطقه است تا شکست فراموش شود. موضع گیری مقام معظم رهبری در روز دوم با عنایت به این واقعیت بود که کسی برای اسرائیل چتر نجات نیندازد. مردم فلسطین مقاومت کردند و جمهوری اسلامی هم همواره از این مقاومت حمایت کرده، اما شکست خوردن این دوگانه رژیم صهیونیستی یعنی مظلومیت و شکست ناپذیری واقعیتی است که نباید اجازه دهیم با تحریف رسانه ها تحت تأثیر قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفت: اتفاقی که در غزه افتاد و شجاعتی که از جوانان فلسطینی شاهد بودیم، پژواکی از طنین صدایی است که از حنجره مبارک امام بپا خاست و عملیات «طوفان الاقصی» طوفانی است که توسط امام شکل گرفت.
آیت الله سیدحسن خمینی در نشست «بررسی تحولات فلسطین» تاکید کرد: واقعیت این است که در دنیای امروز هر فرد یک رسانه است. آقای ظریف خود یک تنه به اندازه خبرگزاری فعالی مانند الجزیره اثرگذار است. او در دوره ای در جمهوری اسلامی مسئول بوده و این که امروز از توان و ظرفیت او استفاده نشود هیچ توجیهی ندارد. یا آقای خاتمی خود یک رسانه است. هر کدام از این شخصیت ها اثرگذاری ویژه ای در دنیا دارند و باید از ظرفیت آن ها بهره جست.