روایت عکس، عنوان مجموعه جدیدی از پرتال امام خمینی(س) است که نسبت به گویا سازی عکس های مربوط به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اقدام کرده و افراد و شخصیت های حاضر در زمان ملاقات با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران معرفی می گردند.
سید حسن خمینی در پیامی با تسلیت حمله تروریستی در کرمان تصریح کرد: دشمنان با هدف قراردادن زنان، مردان و کودکان بی گناه عمق سبعیت و استیصال خود را نشان داده اند که باید با پاسخی قاطع مواجه شود.
بیستم جمادی الثانی سال ۱۳۲۰ هجری بود. روز اول مهر ۱۲۸۱. امام تاریخ قطعی تولدشان را این نوشته اند. شناسنامه شان در گلپایگان صادر شده است. اینها در زندگی نامه خودنوشتشان آمده است.
امامی که بنیانگذار انقلاب و اندیشه بوده و آراء وی هنوز در حوزه های حقوق و فقه زنده است، امروزه به شکل بسیار بدی مطرح می شود. هنوز هم که هنوز است، مباحثی مثل جایگاه مردم، آزادی، حق انتخاب، حقوق اقلیت ها و .. خوب بررسی نشده است. فقط مواردی انتخاب می شوند که جزء متشابهات هستند و بیشتر برای مشروعیت بخشی به خودشان است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در افتتاحیه دومین هفته فرهنگی بر آستان آفتاب تاکید کرد: باید اندیشه امام بازخوانی شود؛ اگر بازخوانی نشود، روایت سازی می شود نسل جوان ما را دچار تأثیرپذیری می کنند.
افتتاحیه دومین هفته فرهنگی«بر آستان آفتاب» فردا سه شنبه دوازدهم دی ماه، با مشارکت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ... در بیت تاریخی امام راحل با حضور میهمانان خارجی، سفرا و رایزن های فرهنگی، مقامات ملی و استانی کشور، وزراء، مفاخر، ایثارگران، هنرمندان، شعرا، خانواده های شهدا، و مفاخر خمین و استان مرکزی برگزار خواهد شد.
همه کسانی که درصدد این هستند که سنت های ایرانی و اصول اسلام حفظ شود و ایران در مسیر تعالی و ترقی قرار بگیرد و از بن بست ها عبور کند، کم هزینه ترین راه اصلاح امور را بازگشت به مبانی اندیشه امام خمینی(س) می دانم؛ البته با رعایت شرایط زمان و مکان که این هم یکی از اصول اندیشه آن بزرگوار است. وقتی می گوییم «بازگشت به سنت بنیانگذار» مراد ما آن امام خمینی(س) است که از دوران قم، نجف، نوفل لوشاتو و ۱۰سال حکومت در ایران تحولاتی را بر اساس شرایط زمان و مکان در فکر، رفتار و عملکردش در شیوه رهبری و اداره کشور شاهد بودیم.
صدا و سیما در تبلیغ اندیشه و آراء امام فعال است، ولی کافی نیست. گاهی حرف اثر نمی کند بلکه کارهایی باید انجام شود. بر اساس روایت «کونوا دعاة للناس بغیر السنتکم» اموری وجود دارند که عملی اثر می کند. امروزه در رسانه ها قرآن و تفسیر و نهج البلاغه وجود دارد اما «دو صد گفته چون نیم کردار نیست».
اجازات و وکالات در امور حسبیه به سلسله اجازاتی گفته می شود که فقیه، مجتهد و مرجع تقلید جامع شرایط آن را برای کسانی که شایستگی رسیدگی و تصدی انجام امور حسبیه را دارند صادر می کند.
سرود سلام فرمانده در سطح ملی بازخورد مثبت داشت، در بین کودکان و نوجوانان مورد استقبال قرار گرفت و کار موفق فرهنگی بود، اما چرا در این کار اسم امام نیست؟ گفتیم لابد یادشان رفته است و فعل مومن را باید حمل بر صحت کرد. متأسفانه در نسخه دوم این کار دیدیم که اسم امام نیست. دیگر اسم این غفلت نیست!
رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (س) گفت: با بررسی های اندیشه های امام، شاید طلایی ترین وجوه این اندیشه ها، نگاه امام به جایگاه زنان است و امام با اندیشه خود چه تحولی در حوزه بانوان به وجود آورده است که قابل طرح، بحث و دفاع است.
در پی انتشار کلیپی کوتاه از سخنان آیت الله سید صادق روحانی در خصوص امام خمینی، روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اطلاعیه ای را صادر کرد.
الآن ۱۰ نفر را در میان معارضین جمهوری اسلامی پیرامون یک نکته نمی توانید دور هم جمع کنید. اما به اعتماد امام ۹۸ درصد از مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند؛ این خیلی امر مهمی است. دل های مردم به لطف خدا در یک نفر جمع شده و یک نفر «کانون اعتماد» و «محل عشق» مردم روستا و شهر، کوچک و بزرگ شده است.
نوزدهمین نشست ادبی «نگارستان» با موضوع ادبیات کودک و نوجوان با حضور مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان ، محمود پوروهاب شاعر و داستان نویس حوزه کودک و نوجوان و دیگر نویسندگان و علاقه مندان به این حوزه در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان برگزار شد.
برنامه تلویزیونی «جماران» با محوریت بازخوانی سیره و اندیشه حضرت امام خمینی (س) به همت شورای امور بانوان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و با همکاری گروه معارف اسلامی شبکه یک سیما تهیه و تولید می شود، که شاهد گفتگوی متفاوت با کارشناسان برجسته حوزه اندیشه و انقلاب اسلامی به صورت هفتگی هستیم...