سیدحسن خمینی در تجدید میثاق قوه قضائیه با آرمان های امام خمینی(س) گفت: اینکه امام می گفتند دین برای تحجرزدایی احتیاج به قربانی دارد و من می خواهم قربانی او شوم، با نترسیدن مقابل شماتت مقدس نماها است؛ این هم شجاعت می خواهد.
ملت ایران باید بداند که من در کنار آنان تا آخرین نفس برای حفظ قوانین اسلام و مصالح مملکت به مبارزۀ خود ادامه می دهم. و بر همۀ ملت واجب است تا در این امر پایداری کنند و سستی و سردی به خود راه ندهند. مطمئن باشید که ما پیروزیم و مطالب ما مطالب حق است و حق لاجرم پیروز است.
یادگار امام با اشاره به شعر حافظ که «مِی خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب/ چون نیک بنگری همه تزویر می کنند»، افزود: یک نفر به حافظ بگوید آنها تزویر می کنند، اما این یکی چرا مِی بخورد؟ می گوید به خاطر اینکه «اَلنّاسُ عَلی دینِ مُلُوکِهِمْ». آنها دین شان را از ما گرفته اند. حافظ می گوید وقتی تو که به من می گویی، به اینها عمل نمی کنی، معلوم است که خبری نیست.
آیت الله محسن اراکی، در سال ۱۳۳۴ش در نجف اشرف به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و حوزوی را در آنجا شروع نمود. وی پس از گذراندن مقدمات و دروس سطح از محضر علمای بزرگ نجف آیات عظام: سیّد ابو القاسم خوئی، سیّد محمدباقر صدر، محمّدرضا مظفّر و... بهره برد...
امام خمینی بر این باور است که جایگاه مجلس خبرگان، باید در تقویت رهبری و به عنوان بازویی برای حفظ مملکت باشد و این مهم با انجام رسالت مجلس خبرگان و به درست عمل کردن وظایف آن مجلس، به دست می آید.
مراسم بزرگداشت روز ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی(ع) با حضور رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، مدیران و کارکنان و به همت روابط عمومی موسسه در حسینیه جماران برگزار شد.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از علمای اهل سنت استان گلستان هشدار داد: نزاع های فرقه ای بین ما بزرگترین مسیری است که دشمنان می توانند از آن ورود پیدا کنند. البته مقابله با این مسیر متأسفانه هم در میان شیعیان و هم در میان اهل سنت مخالف دارد و کسانی هستند که از بیرون بر این نزاع می دمند. یعنی معلوم است که آنها از بیرون خوش شان می آید که این دعواها برقرار باشد.
دبیرخانه جشنواره ادبی شعر «روح الله» فراخوان هفدهمین دوره این جشنواره را اعلام کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی، در دیدار با رییس، مدیران و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) گفت: اگر شرایط سخت است و محدودیت وجود دارد، باعث نمی شود که شما کوتاه بیایید. مکعب صندوق رأی مقدس است چون مجلای اراده ی عباد الله است. بدانیم که برخی در داخل یا خارج دنبال رأی مردم نیستند؛ کسانی که مسئولیت نظارت و برگزاری دارند باید مقدماتش را به نحو احسن فراهم کنند و کسانی که مسئولیت شرکت دارند، باید در مسأله شرکت کنند. کسانی که فعالیت سیاسی می کنند و بعضا صحبت از تحریم و عدم شرکت در انتخابات دارند، روی این نکته فکر کنند که از ابتدای انقلاب تا امروز هیچ گروه یا حزبی از تحریم انتخابات سود نبرده است؛ بلکه ضرر محض کرده اند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، گفت: در دوره جدید رویکرد ما این است که تعامل با بخش های مختلف را افزایش بدهیم؛ نقص هایی در عدم تعامل داشتیم و باید به سمت تعامل حداکثری برویم. چون امام متعلق به یک مؤسسه یا یک جناح نیست و متعلق به همه است؛ متعلق به ایران هم نیست، امام یک شخصیت فراملی است و امروز که ما توفیق پیدا کرده ایم و در این حوزه داریم کار می کنیم، باید وظیفه خودمان را در قبال ایشان انجام بدهیم.
ما انقلاب را با تئوریسین های سترگی همچون: مطهری ، بهشتی ، امام موسی صدر ، طالقانی ، مفتح ، باهنر، هاشمی رفسنجانی و خامنه ای آغاز کردیم و بنیان نهادیم ، اما فرصت طلبان و خناسان آنان را یکی پس از دیگری کنار زدند و امروز باید خون گریست از آن بزرگان به کسانی رسیدیم که در حد یک منبری ساده ، سطحی ، سستِ منطق و ظاهرنگر ، هرگز در تراز انقلاب و نظام اسلامی نمی توانند باشند.
در پی درگذشت والد گرامی حجت الاسلام و المسلمین حاج محمدرضا نوراللهیان پیام تسلیتی از سوی دکتر علی کمساری منتشر شد.
با توجه به برخی تردید افکنی ها که صورت می گرفت، اعلامیه دوازده امضایی، تأثیر بسزایی در میان مردم و گسترش مرجعیت امام خمینی داشت. بسیاری از مدرسان در خاطرات خود به این مسئله اشاره کرده اند؛ ازجمله طاهری خرم آبادی ضمن اشاره به آثار مثبت این اعلامیه و واکنش رژیم پهلوی به آن، ابتکار، پیشنهاد و پیگیری آن را کار خود دانسته است. آذری قمی، این اعلامیه را موجب تثبیت مرجعیت امام خمینی و به دنبال آن، شتاب و اوج گیری نهضت اسلامی دانسته است. فاضل لنکرانی نیز با اشاره به تلاش رژیم پهلوی برای مطرح نشدن مرجعیت امام خمینی، این اعلامیه را که افزون بر مرجعیت به نوعی مسئله رهبری نیز در آن مطرح شده بود، موجب برهم خوردن نقشه و تلاش رژیم شمرده است و به تأثیر آن در میان مردم پرداخته، یادآور شده است...
دکتر طباطبایی با بیان این که بعضی در کار هستند که امام زدایی می کنند و به توصیه مقام معظم رهبری هم گوش نمی دهند، گفت: کسانی که خود را مقلد ایشان می دانند، باید دلسوزانه رفتار کنند. مقام معظم رهبری تعارف نکردند که گفتند راه و اندیشه امام برای ما همچنان عزت و سربلندی می آورد.
در پی درگذشت پدر آقای محمدرضا عبداللهی معاون امور بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) پیام تسلیتی از سوی دکتر علی کمساری منتشر شد.
در یازدهم بهمن ماه سال ۶۵ در حالی که حدود سه هفته از شروع عملیات کربلای پنج می گذشت، امام خمینی در نامه ای خطاب به روسای جمهور و مجلس وقت آقایان خامنه ای و هاشمی موارد مهمی را درباره این عملیات متذکر شدند.