در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
ما باید همان گونه که در زمان صدر اسلام، پیامبر سفیر به این طرف و آن طرف میفرستاد که روابط درست کند عمل کنیم، و نمیتوانیم بنشینیم و بگوییم که با دولتها چکار داریم. این بر خلاف عقل و بر خلاف شرع است، و ما باید همه با همه رابطه داشته باشیم، منتها چند تا استثنا میشود که الآن هم با آنها رابطه نداریم.
تو به ما جرأت طوفان دادی
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی روز صادرات
اظهارات امام خمینی(ره) درباره فیلم داریوش مهرجویی در روزنامه اطلاعات سال ۵۹ منتشر شد.
لحظه تحویل سال ۱۳۴۲ شمسی چراغ های صحن مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها خاموش شد. این موضوع فرصتی شد تا اعلامیه هایی ضد رژیم شاه پخش شود. اعلامیه هایی که بازگوکننده ظلم رژیم و نداشتن عید بود.
در نجف به دنیا آمد اما مشکینی بود طوری که به گفته استاد مطهری مشکینی الاصل و نجفی المولد می شناختند او را. نجف را به هوای شرکت در مبارزه با ظلم پهلوی ترک گفت و به کشور بازگشت و شد پرچمدار مبارزات مردم کاشان. او سال ها لباس خدمت به تن کرد و سرانجام در نوزدهم مهر ۱۴۰۲ به دیدار دوست شتافت. او اسحاق مشکینی بود.
شیوه رفتار و کردار شاه و قدرت بسیج کنندگی امام خمینی که بطور مستمر، مردم را با انگیزه های اسلامی علیه اقدامات ضد اسلامی نظام سلطنتی برمی انگیخت، منجر به پایان یافتن سلسله پادشاهی ها در ایران و برپایی نظام جمهوری با مبنای اسلامی شد.
پرتال امام خمینی(س): گوشه ای از سخنان رهبری درخصوص شخصیت عظیم امام خمینی
پرتال امام خمینی(س): بخشی از وصیت نامه امام روح الله
حافظ از بزرگ ترین شاعران ایران است که شهرت جهانی دارد. در بیان هنر حافظ همین بس، که با دیوان کم حجمش در کنار شاعران بزرگی چون فردوسی، مولوی، و نظامی قرار گرفته است. اشعار حافظ صبغه و رنگ وبوی عرفانی داشته و مورد تمجید دانشمندانی چون امام خمینی و مرتضی مطهری است...
آیت الله سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق فرماندهان و کادر فراجا با آرمان های امام تاکید کرد: مردم به عنوان موضوع، ولی نعمتان و اربابان ما و عیال الله؛ امنیت را باید در همه حوزه ها احساس کنند: امنیت در رابطه با یکدیگر، با حکومت و امنیت حکومت در مقابل مردم. دست بردن در هر یک از این سه نوع امنیت، برهم ریختن ساختار امنیت است.
سید حسن آقای خمینی به تازگی گفته است: «امام مسئول اموری شناخته می شود که ربطی به او ندارد. حال آن که از فوت امام ۵ دولت مسئولیت داشته اند ولی باز هر آنچه امروز واقع می شود به امام منسوب می شود. انسان مسئول اعمال خود است نه آنچه ۳۰ سال بعد واقع شده. خوب یا بد به امام ربطی ندارد. مگر مسئولیت هر آنچه بعد از پیامبر اتفاق افتاد با ایشان بود؟ این که شما هر چیزی را به پایه گذار یک مجموعه نسبت دهید مبنای عقلی و شرعی و عرفی ندارد.... چرا هر که دلش می گیرد بازه زمانی را به ۴۴ سال قبل می برد؟ اصلا چرا می گویید انقلاب ۵۷ . بگویید انقلاب مشروطه!»
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از اعضای حزب همبستگی گفت: ما در سالهای پس از انقلاب اگر گل خورده ایم، گل هم زده ایم. کدام یک از وقایع تاریخی، نمادهای تاریخ و انسان های بزرگ، «صد درصدی» و بی نقص بوده اند؟! غیر از معصومین که ما عصمت آنها را قبول داریم. آن وقت شما فقط روی آن ۱۰ درصد غلط دست می گذارید؟ در دنیایی که همه ۱۰ درصد هستند، داشتن یک ۹۰ درصد بی نظیر است؛ ولی متأسفانه برخی از ما از آن ۹۰ درصد دفاع نمی کنیم.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.