پیام به ملت ایران (تجلیل از رزمندگان اسلام و تبریک فتح خرمشهر:
تجلیل از رزمندگان اسلام و تبریک فتح خرمشهر
مبارک باد و هزاران بار مبارک باد بر شما عزیزان و نور چشمان اسلام این فتح و نصر عظیم که با توفیق الهی و ضایعات کم و غنایم بی پایان و هزاران اسیر گمراه و مقتولین و آسیب دیدگان بدبخت که با فریب و فشار صدام تکریتی، این ابرجنایتکار دهر، به تباهی کشیده شده اند، سرافرازانه برای اسلام و میهن عزیز افتخار ابدی به هدیه آوردید.
صحیفه امام، ج ۱۶، ص ۲۵۷-۲۵۸
آزادسازی خرمشهر از رخدادهای مهمِ تاریخ جنگ ایران و عراق که در آن، شهر خرمشهر پس از ۵۷۸ روز اشغال توسط ارتش بعث عراق به دست نیروها و رزمندگان ایرانی آزاد شد.
نماهنگ حضور موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
به مناسب سالروز آزادسازی خرمشهر؛
آیین رونمایی از مستند دلیل آفتاب با موضوع آغازگری جنگ تحمیلی
نویسنده و کارگردان: علی رضا محمدی
چهارشنبه، سوم خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۲۰، سینما فرهنگ
کاری از موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) مرکز رصد
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی تألیفات امام خمینی در موضوعات ده گانه
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافیک میلاد حضرت معصومه (س)
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی نهضت تنباکو؛ ایستادگی در برابر استعمار ایران توسط انگلیس
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی بزرگداشت شیخ صدوق
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی بزرگداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی گرامیداشت روز جهانی کارگر
شما قدر این کارگری را بدانید که این کارگری، هم مزاج شما را سالم نگه میدارد [و هم روح شما را.] و اگر چنانچه انسان بیکار بیفتد، آن فعالیتهایی که در بدنش و در سلولهای بدنش باید بشود، آنها هم از کار میافتد. و کسانی که فعالیت دارند. به اندازهای که فعالیت دارند، [سلولهای] آنها هم به کار میافتد و جبران میکنند نقیصهها را. و شما میبینید که در یک گروه زیاد از کارگرها یکی دو نفر را شاید پیدا بکنید که اینها مریض باشند و افسرده باشند. و اینها همه الحمد للَّه، سر حالاند و خیال میکنند که آنها آسودهاند. این، خیالی است که آنها میکنند، در صورتی که آنها، آن طبقه- به اصطلاح خودشان- بالا و به حسب واقع، پایین، آنها این قدر افسردگیها و گرفتاریها را دارند که به حساب نمیآید.
این یک مسئلهای است که باید شما خودتان بعد فکرش را بکنید و مطالعه کنید در بین خودتان. جوانهای خودتان را مقایسه کنید با آنهایی که بیکار میگذرانند و به هرزه دری و به هرزهگری عمر خودشان را میگذرانند، و آن ارزشی که شما دارید، شما برادران دارید و آن ارزشی که اسلام به شما داده است. از پیغمبر اکرم شنیدهاید که نقل شده است که کف دست یک کارگر را- یعنی، همان محلی که کار درش تأثیر کرده و پینه بسته- آنجا را بوسید و این، یک نشان ارزش است... صحیفه امام، ج۱۶، ص: ۲۳۴
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی قطع رابطه با مصر و کمپ دیوید
نها نمیشناسند آن حربه را؛ آن حربه ایمان است حربه توحید است، حربه اسلام است، حربه قرآن مجید است که در تحت بیرق یک همچو اسلام و قرآن و توحید همه مجتمع هستند و آنها تأییدات غیبی الهی را منکر هستند، نمیتوانند بفهمند، اینها نمیتوانند چشمشان را باز کنند و ببینند که در هر گوشه از ایران یک امور خارق العاده واقع میشود که با دست عادی بشر نمیتواند واقع بشود.
آنها در طبس آمدند و گمان کردند که میتوانند نیرو پیاده کنند و میتوانند بیایند و به بهانه خارج کردن گروگانها ایران را قبضه کنند و خدای تبارک و تعالی شنها و بادها را فرستاد و آنها را شکست داد.
اینها نمیتوانند بفهمند و نخواهند توانست فهمید که سربازهای ایران از نظامی و پاسدار و سایر قوای مسلح با ایمان است که دارند پیش میروند. صحیفه امام، ج۱۶، ص: ۱۰۵
پرتال امام خمینی (س): اینفوگرافی ماجرای طبس
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی عید شریف فطر عید بندگی
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی انقلاب فرهنگی
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی روز ارتش مقتدر ایران
همگام با انقلاب اسلامی
درود بر شما سربازان امام عصر- سلام اللَّه علیه. همان طور که فریاد زدید تا کنون در خدمت طاغوت بودید. طاغوتی که تمام هستی ما را ساقط کرد، طاغوتی که خزاین ما را تهی کرد، طاغوتی که ما را برده خارجیها کرد. و از امروز در خدمت امام عصر- سلام اللَّه علیه- و در خدمت قرآن کریم هستید. «قرآن کریم» ی که سعادت همه بشر را بیمه کرده است. «قرآن کریم» ی که هر کس در زیر بیرق او واقع بشود در دنیا و آخرت سعید است. «قرآن کریم» ی که آزادی و استقلال را توصیه کرده است. ما همه تابع قرآن کریم و تابع موازین اسلام و قواعد اسلام هستیم. ما همه از شماها، روحانیت از شماها تشکر میکند.صحیفه امام، ج ۶، ص ۱۰۱