نقش امام خمینی و انقلاب اسلامی در ارتقاء زنان در جامعه
بخش کوتاهی از برنامه حضور؛ ماجرای تهدید کارتر و عکس العمل امام به روایت اسدالله بادامچیان
بمناسبت شهادت حضرت زینب(س)؛
حضرت سید الشهدا به ملت آموخته است و اهل بیت بزرگوار او و فرزند عالی مقدار او هم فهماند که بعد از اینکه آن مصیبت واقع شد، باید چه کرد. باید تسلیم شد؟ باید تخفیف در مجاهده قائل شد؟ یا باید همان طوری که زینب- سلام اللَّه علیها- در دنباله آن مصیبت بزرگی که تُصَغَّرُ عِنْدَهُ الْمَصائِبُ، ایستاد و در مقابل کفر و در مقابل زندقه صحبت کرد و هر جا موقع شد، مطلب را بیان کرد و حضرت علی بن الحسین- سلام اللَّه علیه- با آن حال نقاهت، آن طوری که شایسته است تبلیغ کرد. صحیفه امام، ج۱۷، ص: ۵۶
به مناسبت دوازدهم بهمن پنجاه و هفت
پرتال امام خمینی(س): کلیپ «آمده موسم فتح ایمان» به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
من بنا داشتم که فردا را در میان ملت باشم و هر رنجی که آنها می برند من هم با آنها باشم. لکن دولت خائن از این امر مانع شده و همۀ فرودگاههای ایران را بست. و من پس از باز شدن فرودگاهها بلافاصله خواهم رفت و به او خواهم فهماند که شما غاصب هستید و خائن به ملت ما؛ و ملت ما دیگر تحمل شما نوکرهای خارجی را نخواهد داشت. باید اینها بدانند که وقت آنکه قلدری بکنند گذشت.
من ملت ایران را دعوت می کنم به ادامۀ نهضت؛ و دعوت می کنم که این قلدرها را سر جای خودشان بنشانند لکن آرامش را از دست ندهند. من از همۀ ملت ایران تشکر می کنم و در اولین فرصت پیش مردمم به ایران خواهم رفت تا با آنها یا کشته شوم و یا حقوق ملت را بگیرم و به ملت برگردانم. خداوند همۀ شما را توفیق بدهد.
صحیفه امام جلد ۵ ص ۵۳۰
به روستاها، به مستضعفین، به محرومینی که در طول تاریخ محروم بودند، به اینها بیشتر رسیدگی بشود و میشود. و من تشکر میکنم از این همه زحمتها و امیدوارم که از این به بعد هم آقای نوری که در این جرگه وارد شدهاند، با هدایتهایی که میکنند و زحمتهایی که میکشند، و با زحمتهای سایر برادرهای محترم، مشکل هم هر چه باشد، ان شاء اللَّه حل بشود. صحیفه امام، ج۱۵، ص: ۵۱۷
این خانه کوچک فاطمه- سلام اللَّه علیها- و این افرادی که در آن خانه تربیت شدند که به حسب عدد، چهار- پنج نفر بودند و به حسب واقع، تمام قدرت حق تعالی را تجلی دادند، خدمتهایی کردند که ما را و شما را و همه بشر را به اعجاب درآورده است. خطبه فاطمه زهرا- سلام اللَّه علیها- در مقابل حکومت و قیام امیر المؤمنین و صبر امیر المؤمنین در مدت بیست و چند سال و در عین حال کمک کاری به حکومت موجود و بعد هم فداکاری در راه اسلام و فداکاری دو فرزند عزیزش، امام مجتبی که یک خدمت بسیار بزرگ و دولت جابر اموی را با آن خدمت رسوا فرمود و خدمت بزرگ برادر ارجمندش حضرت سید الشهدا، چیزهایی بود که همه میدانید و میدانیم... صحیفه امام، ج۱۶، ص: ۸۷
نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است
بمناسبت برگزاری هفته فرهنگی خمین؛
امام خمینی(س): مسئله تربیت بالاتر از تعلیم است
کلیپ زیبا از گوشه ای زندگی خصوصی امام خمینی(س)
بمناسبت هفته فرهنگی خمین:
کلیپ وارثان زمین به مناسبت هفته فرهنگی خمین با عنوان بر آستان آفتاب
کلیپ حضور همسر مکرم امام در بیت تاریخی امام در خمین
پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) که در آئین افتتاحیه «بر آستان آفتاب» پخش شد
تیزر معرفی هفته فرهنگی خمین با عنوان بر آستان آفتاب
تصاویری آرشیوی از قیام 19 دی مردم قم
سخنرانی در جمع اقشار مردم (15 خرداد، عملکرد دولت و رسالت علما)
مقاله موهن روزنامه اطلاعات، موجب قیام ۱۹ دی مردم شهر قم در سال ۱۳۵۶
تبدیل مظاهر تمدن به مفاسد
استعمار است که روزنامه ها را اینطور مبتذل می کند تا فکر جوانهای ما را مسموم کند. استعمار است که برنامه های فرهنگی ما را جوری تنظیم می کند که جوان نیرومند در این مملکت نباشد. استعمار است که برنامه های رادیو و تلویزیون را جوری تنظیم می کند که مردم اعصابشان ضعیف بشود؛ قوّت را از دست بدهند؛ نیرومندی را از دست بدهند. اینها استعمار است. ما با این مظاهر استعماری مخالفیم؛ ما مرتجعیم؟ شما مترقی هستید؟
صحیفه امام، ج ۱، ص ۳۰۰
کلیپ عزاداری مرحوم کوثری در حضور امام خمینی(س) در حسینیه جماران/ حضرت ام البنین (س) همسر اول حضرت علی (ع) دارای چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران می خواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه ، جعفر و عثمان. فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
۱۳ دی ۱۳۴۳ مصادف با دستگیری حاج آقا مصطفی خمینی و تبعید ایشان به ترکیه است. وی بوسیله ساواک پس از انتقال به تهران به باشگاه نخست وزیری منتقل و روز بعد یعنی چهارده دی ماه با هواپیما به استانبول و از آنجا به بورسا تبعید شد، بدین ترتیب زندگی جدید آقا مصطفی در دوران تبعید در کنار پدر آغاز شد، آغازی که هرگز برای آن بازگشتی به ایران به دنبال نداشت.