به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی رویداد ملی «بر آستان آفتاب» در زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود
ظریف وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در نشست «بررسی تحولات فلسطین» گفت: الان بزرگترین دستاوردی که اسرائیل می تواند در این قضیه داشته باشد و آبرویی ایجاد کند، وادار کردن آمریکا به درگیری بزرگتر در منطقه است تا شکست فراموش شود. موضع گیری مقام معظم رهبری در روز دوم با عنایت به این واقعیت بود که کسی برای اسرائیل چتر نجات نیندازد. مردم فلسطین مقاومت کردند و جمهوری اسلامی هم همواره از این مقاومت حمایت کرده، اما شکست خوردن این دوگانه رژیم صهیونیستی یعنی مظلومیت و شکست ناپذیری واقعیتی است که نباید اجازه دهیم با تحریف رسانه ها تحت تأثیر قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفت: اتفاقی که در غزه افتاد و شجاعتی که از جوانان فلسطینی شاهد بودیم، پژواکی از طنین صدایی است که از حنجره مبارک امام بپا خاست و عملیات «طوفان الاقصی» طوفانی است که توسط امام شکل گرفت.
آیت الله سیدحسن خمینی در نشست «بررسی تحولات فلسطین» تاکید کرد: واقعیت این است که در دنیای امروز هر فرد یک رسانه است. آقای ظریف خود یک تنه به اندازه خبرگزاری فعالی مانند الجزیره اثرگذار است. او در دوره ای در جمهوری اسلامی مسئول بوده و این که امروز از توان و ظرفیت او استفاده نشود هیچ توجیهی ندارد. یا آقای خاتمی خود یک رسانه است. هر کدام از این شخصیت ها اثرگذاری ویژه ای در دنیا دارند و باید از ظرفیت آن ها بهره جست.
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران گفت: آیا بمباران مساجد و مدارس و بیمارستان ها دفاع از خود محسوب می شود؟ کشورهای غربی مرتبا بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تأکید می کنند اما این نسل کشی است.
سمینار «مبانی نظری و سیره عملی شهید آیت الله حاج سید مصطفی خمینی» به مناسبت چهل و ششمین سالگرد شهادت ایشان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی و با سخنرانی حضرات آیات اختری و ایازی در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
تفسیر قرآن کریم حاج آقا مصطفی و در چهار جلد و زبان عربی نگاشته شده و محصول یکی از تلاش های طولانی مفسر است که با مرگ غیر مترقبه ایشان ناتمام ماند و نتوانست جز تفسیر سوره حمد و ۲۵ آیه از سوره بقره را تفسیر کند.
شعار امروز ایران، فردا فلسطین در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی به فلسطینی ها امید و به صهیونیست ها بیم و ترس را ارزانی کرده بود. امام خمینی با اساس موجودیت رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور مخالف بود و آن را غاصب می دانست.
در پی جنایات اخیر رژیم صیونیستی در غزه، آیت الله سیدحسن خمینی، طی نامه ای به پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان، خواستار به دست گرفتن ابتکار عمل برای خاموش کردن آتش این «جنگ نژاد پرستانه» شد.
نسل جدید ما که اصطلاحا می گویند نسل زِد، احتیاج به پاسخ گویی دارند؛ برای اینکه نسل پرسش گری است. با چگونگی ها نمی شود، با این نسل صحبت کرد. نمی شود کتاب فقهی و رساله را بدهیم و بگوییم این را بخوان و مسلمان خوب بشو! آن باید در جای خودش باشد، ولی الآن چرایی ها را باید جواب بدهیم. ما پیرو مکتبی هستیم که هم چگونگی ها و هم چرایی ها را پاسخ می دهد. ولی ما غافل شدیم و نیامدیم به این خواسته جوانان مان توجه کنیم و دیگران جوانان ما را ربایش کردند. آن موقع که ما نوجوان بودیم، تفاوت جهان بینی ما با یک نوجوان هم قطار ما در آمریکا این قدر بود. به خاطر این شبکه های اجتماعی و ربایشی که کردند و این غفلتی که ما در امور فرهنگی کردیم و عدم پاسخ گویی به این نیازها.
آیت الله سید حسن خمینی در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله اشرفی اصفهانی با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه گفت: سیاست اسراییلی ها حاشا کردن جنایاتشان است. اما وقاحت بزرگتر، اقدام رییس جمهور امریکاست که در همان روز به آنجا می رود.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی در رابطه با جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی غزه نوشت: آنچه واقع شد پایان مشروعیت سیاست ورزی بزدلانه برخی حاکمان عرب بود و بیش از هر چیز به مسلمانان و آزادگان نشان داد رژیم سفاک اسراییل از کمترین مشروعیت اخلاقی برخوردار نیست. این فاجعه نشان داد که با سردمداران این رژیم و طرفداران آنها جز با منطق قدرت و زور نمی توان سخن گفت.
در پی درگذشت والده همکار گرامی آقای مجتبی فراهانی پیام تسلیتی از سوی دکتر علی کمساری منتشر شد.
علی اکبر صالحی قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم با یادآوری ویژگی های برجسته حضرت امام خمینی (ره) و ضرورت آشنایی نسل جوان با بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی گفت: حضرت آقا در ۱۴ خرداد امسال در مرقد امام (ره) صحبت خیلی زیبایی راجع به امام فرمودند که من تفسیر آزاد از این سخنان دارم. ایشان گفتند که ما باید امام را به نسل جوان بشناسانیم. مفهوم کلام ایشان این است که ما بیاییم دوباره امام را بشناسیم؛ خصوصیات و ویژگی های امام را مطالعه کنیم و آن را به نسل حاضر ارائه کنیم.
در تاریخ پانزدهم مهرماه ۱۳۴۴ دو روز بعد انتقال حضرت امام از ترکیه به عراق در دوران تبعید، ایشان پس از زیارت حرم کاظمین در بغداد، برای اولین و آخرین بار در طول سیزده سالی که در این کشور حضور داشتند به زیارت حرم عسکریین علیهما السلام در سامراء مشرّف شدند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.