من امیدوارم که بزودى وضعى پیش بیاید که نیازى به خارج رفتن نباشد و این بسته به فعالیت شما آقایان و سایر دوستان در این امر حیاتى است که از وجود این جوان هاى خوبى که داریم چقدر استفاده شود که در همین جا تربیت گردیده و مشغول خدمت به خدا و خلق باشند.
مدیر بخش غیرفارسی زبان پرتال امام خمینی (س) با بیان اینکه هدف اصلی این بخش ترویج سیره امام در فضای بین الملل است، گفت: پرتال امام خمینی(س) پنجره بیرونی آثار ایشان است که تمامی آثار را به نمایش می گذارد.
کتاب «آرای اختصاصی امام خمینی در وجودشناسی عرفانی» نوشته سیدمرتضی مبلغ از سوی انتشارات عروج روانه بازار شد.
امام جامعه شناسى تیزبین و ریزبین بودند. جامعه، انسان و تاریخ را مى شناختند و نظر داشتند. آنچه از نظر فقهى لازم بود بر جامعه حاکم باشد، ایشان مى دانستند. هر چه با خدا سازگار بود آن را انجام مى دادند و هرگز اسیر ظواهر نمى گشتند. با جامعه شناسى و اخلاق به مردم نزدیک شده بودند.
مسئول مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)در خمین از تجهیز کتابخانه امام خمینی(س) با اعتباری حدود یک میلیارد ریال خبر داد.
این کتاب در 200 صفحه، با قطع وزیری از سوی چاپ و نشر عروج وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) منتشر گردیده است.
همایش «تبیین اندیشه های سیاسی و اجتماعی امام خمینی(س)» با پیام تصویری حضرت آیت الله جوادی آملی و سخنرانی مهندس علی ثقفی، برادر ارجمند همسر بزرگوار امام خمینی افتتاح می گردد.
مصطفی محدثی خراسانی در نشست خبری جشنواره شعر یاد و یادگار با بیان اینکه عده ای سئوال می کنند که چرا هنوز باید از امام(س) شعر گفته شود گفت: حضرت امام شخصیتی آرمانی و فرازمانی داشتند و جهان، تازه متوجه ظرفیت هایی شده است که در ایشان وجود دارد و می توان پیرامون آن اظهارنظر کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: بیش از 110 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تبیین اندیشه های سیاسی و اجتماعی امام(س) رسیده است که سرانجام تعداد 60 مقاله برای داوری پذیرفته شد.
نشست هم اندیشی شورای هنرهای تجسمی و گرافیک، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با حضور «حجت الاسلام والمسلمین کمساری» معاون فرهنگی و هنری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و چند تن از اساتید برجسته این حوزه برگزار شد.
کتابخانه بیت قدیمی امام(س) در خمین با یک میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.
امیدوارم دانشگاهى داشته باشیم که به درد ملت بخورد. و براى تحقق این امر لازم است از افراد متخصص متعهد و در صورت کمبود از متخصصین غیر مخالف با جمهورى اسلامى استفاده نمایید. ان شاء اللَّه با قدرت هر چه تمامتر در این امر فعالیت کنید و به پیش بروید تا به مقاصد الهى برسیم.
علی اصغر سعادتی مطلق و سهراب هادی در گفتگویی به تشریح جایگاه هنر در انقلاب اسلامی پرداختند.
با توجه به دیدگاه امام خمینى(س) همان طورى که تربیت باید به تدریج صورت گیرد، اگر انسان در مسیر انحراف قرار گرفت، باید به تدریج آلودگى ها را بزداید. ایشان در تأکید این نکته مى گویند: اگر بخواهیم تمام مغزهاى فاسد شده را به مغزهاى اسلامى و صالح برگردانیم، مدتى طولانى وقت لازم دارد.
در این عصر حضرت امام خمینى(س) این وارث بحق انبیا و اولیا (ع) با استفاده از نفحات جان بخش تعلیم و تربیت اسلامى خواست با دم مسیحایى خود، انسان رنجور و خسته از جهل و ستم قدرتها را رها ساخته و آنها را حیاتى دوباره بخشد و جان تشنۀ آنان را سیراب کند و آنان را متوجه تعلیم و تربیت حقیقى بنماید. حضرتش در کلام و نوشته و عمل یکسان بود و تجلى ایمان او به عنوان یک مؤمن واقعى در این راز و رمزها مى باشد.
معاون فرهنگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)، از ترویج نام، یاد و اندیشه امام با بهره گیری از زبان تأثیرگذار هنر، به عنوان اصلی ترین رسالت این معاونت سخن گفت.
هنر در مدرسه عشق نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعى، اقتصادى، سیاسى، نظامى است. هنر در عرفان اسلامى ترسیمِ روشن عدالت و شرافت و انصاف، و تجسیم تلخکامى گرسنگانِ مغضوبِ قدرت و پول است.
رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، از راه اندازی رشته های مربوط به اندیشه های امام خمینی و انقلاب اسلامی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا خبر داد.