تفصیل الشریعه فی شرح تحریر الوسیله اثر فقهی ارزشمندی است که طی مدت حدود سی سال توسط فقیه اصولی مرحوم حضرت آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی از بزرگترین شاگردان امام خمینی(س) تألیف گردید.
این کتاب میوه ی شجره ی طوبای حوزه علمیه قم است که این درخت طراوت را آیت الله العظمی حائری بنا نهاد و آیت الله العظمی بروجردی آن را کاملاً آبیاری کرد و آیات و مراجع بزرگوار دیگری در حفظ و حراست او کوشیدند، میوه این مجموعه شد، امام راحل و شجره ی طیبه ای که ایشان آن را برپا داشتند، که برکات فراوانی داشت که یکی از آنها تحریر الوسیله است.
در این جلسه از کتاب تفصیل الشریعه آیت الله فاضل لنکرانی که شرحی بر تحریرالوسیله امام است نیز رونمایی خواهد شد.
کتاب وقایع نگاری مصور ایران پس از انقلاب اسلامی با عنوان «سال سی» به زودی از سوی سازمان هنری رسانه ای اوج عرضه خواهد شد.
این کتاب از لحظات ورود امام خمینی (س) در فرودگاه مهرآباد و شور و اشتیاق مردم و دیالوگ های متناقض درباره سرنوشت امام، کشور و انقلاب شروع می شود و روایت گر تصویری از لحظات بازگشت امام به ایران است.
مراسم اختتامیه به منظور تقدیر از تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی-هنری در زمینه سیره امام راحل در ایام میلاد پیامبر اسلام (ص) و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، برگزار می شود.
این نمایش با اقتباس از کتاب «سه دیدار» اثر زنده یاد نادر ابراهیمی به نویسندگی و کارگردانی مهدی حاصل پور به روی صحنه خواهد رفت.
سریال «روح الله» منتخبی است از قصه های گوناگون که افراد مختلف از دیدارهایشان با حضرت امام(س) روایت کرده اند.
در این اثر دلایل رفتن حضرت امام به پاریس، مذاکراتی که صورت گرفته، موضع گیری فرانسه نسبت به این ماجرا، افراد خارجی که در این رابطه تلاش داشتند با امام ارتباط داشته باشند و زوایای مختلفی که طی این 4 ماهه در فرانسه اتفاق افتاده بیان می شود.
فقه سیاسی شیعه مطابق دیدگاه امام خمینی(س)، ضمن به رسمیت شناختن نظارت بر قدرت و ضرورت پاسخ گویی حاکمان نسبت به عملکرد خویش در برابر خداوند و مردم بر محور قانون، نظارت بر قدرت را در دو عرصه درونی و بیرونی و در مراحل کسب، اعمال و توزیع قدرت، به رسمیت می شناسد و راهکارهای خاصی را نیز در این باره ارائه کرده است.
آثار امام(س)، آثار ادبی است و بنده اعتقادم این است که همه آثار و سخنان ایشان از نظم و نثر منطبق با معیارهای ادب است و با معیارهای بلاغت کاملاً تطبیق می کند.
مسئولان نهضت سوادآموزى سراسر کشور و شرکت کنندگان در سمینار نهضت سوادآموزى در روز ششم دیماه سال 1359 در محل جماران با حضرت امام دیدار کردند. امام در این دیدار بر اهمیت علم و دانش در اسلام و لزوم همراهى آموزش با تربیت تاکید کردند.
اکنون بدون از دست دادن وقت و بدون تشریفات خسته کننده، براى مبارزه با بی سوادى به طور ضربتى و بسیج عمومى قیام کنیم تا ان شاء اللَّه در آینده نزدیک هر کس نوشتن و خواندن ابتدایى را آموخته باشد.
کامور بخشایش درباره منابع مورد استفاده برای نوشتن این کتاب گفت: بیش تر این منابع توسط مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شده است که از آن ها استفاده کردم.
سیمای انگلیسی شبکه جهانی سحر با پخش مجموعه مستند «نهضت امام خمینی» ابعاد این نهضت تاریخی را برای مخاطبان انگلیسی زبان خود تشریح می کند
خلیل عمرانی شاعری انقلابی بود که در مسیر دفاع از آرمان های امام خمینی(س) و ارزش های انقلاب و دفاع مقدس حرکت می کرد
او هر سال برای امام امت و در نیمه خرداد شعر می سرود