سخنرانی در جمع خطیبان مذهبی در آستانه ماه محرم (سیاسی بودن احکام اسلام)
تبلیغات در جهت تضعیف شعائر و مظاهر اسلامی
این اجتماع سرتاسری کشور، این دسته جات سرتاسری کشور، امروز دیگر یک رنگ سیاسی پیدا کرده است و حق هم همین است. اگر ما سی و چند میلیون جمعیت در این دهۀ محرّم، که وسیله شان را خدا برای ما فراهم کرده است و آنقدر ائمۀ اطهار راجع به اینطور امور سفارش فرموده اند و آنطور ثوابها را خدای تبارک و تعالی برایش مرتب فرموده است، اگر ۳۵ میلیون جمعیت در این ماه محرّم، در این دهۀ محرّم، اجتماعات داشته باشند، خطبا هم بروند مسائل روز را برایشان بگویند و تعزیه بگویند و گریه بکنند برای سیدالشهدا، این یک شعاری است؛ یک شعار الهی است.
صحیفه امام، ج ۱۳، ص ۳۲۶
سخنرانی در جمع خطیبان مذهبی در آستانه ماه محرم (سیاسی بودن احکام اسلام)
تبلیغات در جهت تضعیف شعائر و مظاهر اسلامی
«امروز دیگر ما انقلاب کرده ایم، روضه دیگر لازم نیست» از غلطهایی است که تو دهنها انداخته اند؛ مثل این است که بگوییم امروز ما انقلاب کرده ایم، دیگر لازم نیست که نماز بخوانیم. انقلاب برای این است. انقلاب کردیم که شعائر اسلام را زنده کنیم، نه انقلاب کردیم که شعایر اسلام را بمیرانیم. زنده نگه داشتن عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است. عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد [ه ]، یک مسئله سیاسی است؛ یک مسئله ای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد.
ما از این اجتماعات استفاده می کنیم. ما از آن «اللَّه اکبر» ها، ملت ما از آن «اللَّه اکبر» ها استفاده کرد. آن «اللَّه اکبر» ها را باید حفظ بکنیم. این مظاهر و شعائر و اموری که در اسلام در آن سفارش شده باید فکر کنید که اینها یک مسأله سطحی نبوده است که می خواستند جمع بشوند و گریه کنند، خیر.
ما ملت گریه سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان می دهیم و خرد می کنیم سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است.
صحیفه امام، ج ۱۳ ، ص ۳۲۶-۳۲۷
سخنانی از امام خمینی در مورد جایگاه سیدالشهدا و ماه محرم
روضه خوانی مرحوم کوثری در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، در آستانه نخستین ماه محرم پس از رحلت حضرت امام(س)
سخنرانی در جمع روحانیون قم، تهران و آذربایجان (تأثیر نهضت سید الشهدا«ع»)
سخنانی از امام خمینی به مناسبت ماه محرم
درسآموزی از مکتب عاشورا
سید الشهدا و اصحاب او و اهل بیت او آموختند تکلیف را: فداکاری در میدان، تبلیغ در خارج میدان
صحیفه امام، ج ۱۷ ، ص ۵۳-۵۴
سخنانی از امام خمینی در مورد جایگاه سیدالشهدا و ماه محرم
اینفوگرافی امام خمینی و بازخوانی درس کربلا، وظایف هیات و مردم در ماه محرم (۳)
تکلیف آقایان مداح و مردم / لزوم توجه به ضعفای مردم در مجالس / راه محفوظ ماندن نهضت / جایگاه روضه
اینفوگرافی امام خمینی و بازخوانی درس کربلا، وظایف هیات و مردم در ماه محرم (۲)
سخنانی از امام خمینی در مورد جایگاه سیدالشهدا و ماه محرم
اینفوگرافیک امام خمینی (س) و بازخوانی درس کربلا، وظایف هیات و مردم در ماه محرم (۱)
عزادرای مرحوم کوثری در حسینیه جماران در حضور امام خمینی(س).
سخنانی از امام خمینی در مورد جایگاه سیدالشهدا و ماه محرم
مداحی مرحوم کوثری در حسینیه جماران
اینفوگرافی پیام امام خمینی (س) به مناسبت شهادت شیخ فضل الله نوری
سخنانی از امام خمینی بابت اهمیت قانونگرایی
اینفو گرافیک پیام امام خمینی به مناسبت سالگرد کشتار خونین زائران در مکه(در سه قسمت)
پیام امام خمینی به مناسبت عید غدیر
سخنرانی در جمع اعضای انجمن تبلیغات فرهنگ اسلامی خرّم آباد (قانون اساسی)
سخنی در فضایل حضرت علی (ع)
من عید سعید را به همۀ مسلمین و بر ملت شریف ایران، به شما آقایان تبریک عرض می کنم. عیدی که در آن امامت اُمّت ثبت شد، و پیغمبر اسلام امام را برای امامت اُمّت نصب کرد. چه شخصی را، چه شخصیتی را! شخصیت این مرد بزرگ که امام اُمّت شد، شخصیتی است که [در] اسلام و قبل از اسلام و بعدها هم کسی مثل او نمی تواند سراغ کند. یک موجودی که امور متضاده را در خودش جمع کرده بود. کسی که جنگجوست اهل عبادت نمی شود. کسی که قوۀ بازو می خواهد داشته باشد اهل زهد نمی تواند باشد. ما شیعۀ یک همچو اعجوبۀ معجزه آسا هستیم.
من می گویم اگر چنانچه پیغمبر اسلام ـ صلی الله علیه و آله و سلَّم ـ غیر از این یک موجود تربیت نکرده بود، کافی بود برایش؛ چنانچه پیغمبر اسلام مبعوث شده بود برای اینکه یک همچو موجودی را تحویل جامعه بدهد، این کافی بود. یک همچو موجودی که هیچ سراغ ندارد کسی، و بعدها هم سراغ ندارد کسی، امروز روز نَصْب اوست به امامت اُمّت، یک همچو موجودی امام اُمّت است.
صحیفه امام، ج ۱۱، ص ۲۰-۲۱
سخنرانی در جمع اعضای تیم ملی و هیأت وزنه برداری تهران (حضرت علی «ع»)
سخنانی از امام خمینی پیرامون ارزش و خصوصیات امیرالمومنین
انسانی نمونه
این علی ـ علیه السلام ـ که در هر جا می رویم اسم او هست ـ پیش فقها وقتی می رویم فقه علی؛ پیش زاهدها وقتی که می رویم زهد علی؛ پیش صوفیها وقتی که می رویم آنها هم می گویند تصوف علی؛ پیش ورزشکاران هم که می رویم آنها هم می گویند که علی و با اسم علی شروع می کنند. این علی همه چیز است. یعنی در همۀ ابعاد انسانیت درجۀ یک است. و لهذا هر طایفه ای خودشان را به او نزدیک می کنند. و خاصیت هر طبقه را هم دارد. خاصیت قدرت ورزشکارها را به طور وافی دارد. می گویند که حضرت این بازوی ایشان مثل اینکه آهن بوده است! و قدرتهایی هم در شمشیرزنی به کار می برده است که ضربتهای علی را می گویند که «یکی بوده». از این طرف که می زده دو تا می کرده؛ از این طرف هم که می زده دو تا می کرده. یکدفعه اگر به فرد می زد، دو نیم می کرد. اگر اینطور هم می زد دو نیم می کرد، که ضربات علی وتر این علی همه چیز است. و همه چیز ماست. و ما همه باید تابع او باشیم. در عبادت، فوق همۀ عبادت کنندگان هست؛ در زهد، فوق همۀ زاهدها هست، در جنگ، فوق همۀ جنگجویان هست؛ در قدرت، فوق همۀ قدرتمندان هست. و این یک اعجوبه ای است که جمع، مابین متضاد با هم کرده است.
صحیفه امام، ج ۷، ص ۲۶۱-۲۶۳
سخنرانی در جمع مقامات کشوری و لشکری (موانع تشکیل حکومت اسلامی توسط ائمه)
دلخوشیهای دروغین غرب باوران عافیت طلب
می دانید که الآن جمهوری اسلامی پایبند اشخاص نیست. هی ننشینید بگویید که کیَک در حال احتضار است و دیگر لال شده و ـ نمی دانم ـ چی شده! این دلخوشیها را به خودتان ندهید. شما حالا دو سه سال است که هی می گویید دو ماه دیگر این جمهوری از بین می رود. بحمدالله جمهوری به قدرت خودش باقی است، ارتش ما قدرتش باقی است، سپاه پاسداران ما، بسیج ما، ژاندارمری ما، همه، ملت ما، یک ملت بیداری است. یک ملتی است که جوان را می دهد، و مادرهایی هستند که جوانهایشان را می دهند و باز هم می آیند مثل شیر غران می گویند که ما حاضریم باز. یک همچو ملتی را یک نفر برود یا باشد نمی شود.
صحیفه امام، ج ۱۹، ص ۱۲-۱۳