به مناسبت سالروز رحلت حضرت محمد(ص)
اسلام، عزیزتر از همه چیز
پیغمبر اسلام و تمام ذرّیۀ او و تمام پیروان او، اینها همه دنبال این بودند که اسلام را نگهش دارند. اسلام امانت خداست؛ امانتی است از جانب خدا. پیغمبر اسلام مکلف است که این امانت را حفظ کند و از روزی که این امانت رابه دست او دادند تا روزی که رحلت فرمودند، در تمام اوقات، دنبال همین مقصد بودند و هیچ روزی و هیچ آنی یک سستی ـ نعوذ بالله ـ به خودش راه نمی داد. اولیای ما هم همه این طور بودند. پیروان پیغمبر باید این جور باشند.
صحیفه امام، ج ۱۵، ص ۹
سخنرانی در جمع سفیران و وابستگان نظامی کشورهای خارجی (مبارزه با ظلم)
خلاصۀ تعالیم اسلام؛ نه ظالم باشید و نه مظلوم
ما تحت رهبری پیغمبر اسلام این دو کلمه را می خواهیم اجرا کنیم؛ نه ظالم باشیم و نه مظلوم. ما در طول تاریخ مظلوم بودیم. از همه جهات مظلوم بودیم. و ما امروز می خواهیم که مظلوم نباشیم؛ و ظالم هم نباشیم.
صحیفه امام، ج ۱۴، ص ۸۲
اینفوگرافیک پیامبر اکرم صل الله علیه و آله از دیدگاه امام خمینی(ره)
هر قسمت از این اینفوگرافی به صورت مجزا قابل مشاهده می باشد. برای نمایش با کیفیت بر روی آنها کلیک کنید.
سخنرانی درحضور مدیر عامل صدا و سیما (اهمیت رادیو ـ تلویزیون و وظایف آن)
لزوم تصفیه در رادیو ـ تلویزیون
من غالباً فیلمهایی که خود ایرانیها درست می کنند به نظرم بهتر از دیگران است. مثلاً فیلم «گاو» آموزنده بود. اما حالا این فیلمها باید حتماً از امریکا و یا از اروپا بیاید با یک بی بندوباری، تا روشنفکران غربزده شاد شوند. فیلمهایی که از خارج به ایران می آید اکثراً استعماری است. لذا فیلمهای خارجی استعماری را حذف کنید مگر صددرصد صحیح باشد.
صحیفه امام، ج ۱۲، ص ۲۹۱-۲۹۲
بمناسبت روز ملی سینما؛
کلیپی از سینمای ایران بعد از انقلاب اسلامی
سخنرانی در بهشت زهرا (غیر قانونی بودن مجلس و رژیم)
فساد و ویرانی به نام اصلاح و ترقی
ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با رادیو مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم. ما با تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزی که در خدمت اجانب برای عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروی انسانی ماست، با آن مخالف هستیم. ما کیْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟
صحیفه امام، ج ۶، ص ۱۶
به مناسبت ۲۱ شهریور روز ملی سینما؛
کلیپی از یاد امام خمینی در سینمای ایران
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی روز سینما
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی یاران ملکوتی شهید مدنی
پرتال امام خمینی(س): پوستر گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد تاسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی 17 شهریور جمعه سیاه
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی اربعین
سخنرانی در جمع خانواده های شهدا (وابستگی به غرب ـ تباهی جوانان)
درس عاشورا
کُلُّ یَوْمٍ عَاشوُرا وَ کُلُّ أَرْضٍ کَرْبَلا این یک عبارت آموزنده است. نه معنایش این است که هر روز کربلاست، هر روز بنشینید گریه بکنید . ببینید چه کرده، کربلا چه صحنه ای بوده، هر روز این صحنه باید باشد: مقابلۀ اسلام با کفر؛ مقابلۀ عدل با ظلم؛ مقابلۀ عدد کم با ایمان زیاد، در مقابل عدد زیاد با بی ایمانی. نه از جمعیت کم بترسید؛ و نه از شکست بترسید، شکستی در کار نیست. وقتی کار برای خدا باشد، شکست تویش نیست.
صحیفه امام، ج ۱۰، ص ۸
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی شهید قدوسی
سخنرانی در جمع روحانیون قم، تهران و آذربایجان (تأثیر نهضت سید الشهدا«ع»)
درس آموزی از مکتب عاشورا
سیدالشهدا و اصحاب او و اهل بیت او آموختند تکلیف را: فداکاری در میدان، تبلیغ در خارج میدان. همان مقداری که فداکاری حضرت ارزش پیش خدای تبارک و تعالی دارد و در پیشبرد نهضت حسین ـ سلام الله علیه ـ کمک کرده است، خطبه های حضرت سجاد و حضرت زینب هم به همان مقدار یا قریب آن مقدار تأثیر داشته است.
صحیفه امام، ج ۱۷، ص ۵۳-۵۴
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی استعمار انگلیس
پرتال امام خمینی(س): اینفوگرافی تروریسم
شماها باید برای این ملت خدمت کنید و خودتان را خدمتگزار مردم بدانید. اگر در ذهنتان بیاورید که من وزیرم و باید مردم از من [اطاعت] بکنند بدانید اصلاح نشدید. در ذهنتان حتی خلجان بکند، آقای رئیس جمهور در ذهنش خلجان بکند که من شخص اول مملکت هستم و چه و کذا، این اصلاح نشده است. صحیفه امام، ج ۱۵، ص ۱۲۴
سخنرانی در جمع اعضای هیأت دولت (مردمی بودن مسئولان در نظام اسلامی)
من فیلمی که دیشب از مرحوم رجاییگذاشته بودند و منزلش را نشان می دادند ـ یک دفعۀ دیگر هم مثل اینکه دیدم این را ـ بعضی از اشخاصی که پیش من بودند، می گفتند: ما رفتیم منزل آقای رجایی، این خوب نشان می داد، آنجا به این اندازه نیست؛ واقع مطلب این طور نیست. این یک چیز بزرگی کانّه نشان دارد می دهد و حال آنکه ما که رفتیم منزلشان دیدیم که، مسئله این طور هم نیست. وقتی بنا شد که یک نفر رئیس جمهور شده یا یک نفر نخست وزیر است، آقا منزلش آنطوری است و وضع عادی اش این طوری است، این دیگر نمی شود که از یک قدرت بزرگی بترسد. برای چه بترسد؟ این را که از او نمی گیرند. آن باید بترسد که می خواهد چپاول کند و می خواهد یک حکومت کذایی بکند، آن باید بترسد. اما رجایی ـ خدا رحمتش کند ـ و امثال اینها و باهنر و اینهایی که ما از دست دادیم، که این طور نبودند که زندگیشان جوری باشد که مبادا یک وقتی از دست ما برود؛ خاضع بشوند پیش دیگران و برای اینکه زندگی را بیشترش بکنند زورگویی کنند به مردم.
صحیفه امام، ج ۱۶، ص ۴۴۵