الها! ماه رمضان هست و سفره میهمانی تو گشوده. سالکان غرق در حُسن و زیباییهای تو شدند و از منزل انیت مهاجرت کرده تا فی اللَّه شوند. اینک منم که در مقدمات جا مانده و در حجاب نفس وامانده ام.
می دانم شب قدر را در میان شبهای رمضان مخفی داشتی همچنان که رضایتت را در عبادتت؛ تا همه عبادت کنند و غضبت را در گناه؛ تا همه پرهیز کنند و اجابت را در دعا؛ تا همه دعا کنند، پس ای مجیب ظلمت دلم را شفا ده تا راه تو پوید.
شب قدر شب وصال نبی ختمی(ص) و لیله وصول عاشق حقیقی است (ن. ک. آداب الصلاة؛ متن، ص، 326)، شب پایه ریزی تقدیر ها، اندازه گیری کارها و امور ها، قالب گیری پدیده ها، عرضه آن به پیشگاه مولا(عج)، شب زنده داریهای عبادت کنندگان، اشکهای شب بیداران. نجوای خالصانه دعاخوانان، یا رب یا رب سحرخیزان.
سفره دل گشودن و اشک نیاز ریختن، احیا گرفتن و به منزلت رسیدن.
در هشتمین قسمتِ تبیین شرح دعای سحر توسط حجت الاسلام و المسلمین رنجبر، در توضیح "سزاوار است دعا کننده در پاکیزگی باطن و پالایش قلب خود از بدیها و صفات رذیله بکوشد." ، می فرماید: انسانهایی که دلهای خودشان را صفایی دادند، صییقلی کردند کسانی هستیند که می توانند دریافت داشته باشند. دعا برای دریافت است و شرط دریافت کردن صیقلی کردن دل است. هرکس می خواهد دریافتی داشته باشد باید قلب خودش را پاکیزه کند. فیلم این برنامه در بالای صفحه قابل مشاهده است.
.
انتهای پیام /*