مهندس شیری، با اشاره به وقایع و خاطرات دهه شصت و شخصیت اخلاق گرای دولت دهه 60 گفت: ملت ها با اتکا به اخلاق به بقای خود ادامه می دهند و هر ملت و قومی که فاقد اخلاق باشد؛ میرا و نابودشدنی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: عالی نسب یک سرمایه ملی است نه به علت آنکه مالک 2 کارخانه بوده و نه به علت اینکه روزگاری مشاور نخست وزیر بوده، بلکه به این علت که عالی نسب می تواند یک الگو باشد؛ آن هم در زمانه ای که نسل سرگردان امروز در بزنگاه های تصمیم گیری خود را بی پشتوانه و بدون اتکا احساس می کند. او در شکل دادن به برنامه پر افتخار «توسعه و تکامل نظام جمهوری اسلامی» یک نقش منحصر به فرد و استثنایی داشت.
گردهمایی مدیران بازرگانی دولت میرحسین موسوی که همه ساله در سالروز بزرگداشت شهدای هفتم تیر و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید بزرگ و 72 یار گرانقدرش برگزار می شود؛ این بار در دانشگاه علامه طباطبایی شکل گرفت.
فرشاد مؤمنی با بیان اینکه «آنان که تریبون دارند تمایلی به واکاوی دوران تاریخی دفاع مقدس ندارند»، به تجربیاتی اشاره کرد که در دوران دفاع مقدس برای کشور حاصل شد و تصریح کرد: به اندازه اهمیتی که این تجربه داشته است، ما در ثبت و ضبط این تجربه ها و تبدیل کردن آن به دانایی و هویت جمعی، گام های جدی برنداشته ایم.
یادگار گرامی امام با بیان اینکه در نگاه امام، حاکمان وظیفه ای جز رعایت احکام الهى و حقوق عمومی ندارند، گفت: هنگام ایجاد این تزاحم که کجا حقوق عمومی و کجا حقوق خصوصی باید رعایت شود، امام عنصری به نام «مصلحت» و جایگاهی عرفی به نام «مجمع تشخیص مصلحت نظام» را تبیین کردند.
این قامت بلند بزرگی، ای سرو بلند آزادی، ای آستان امن الهی، ای شوکت شرافت انسان، ای انیس و مفسر قرآن، ای اهل دلیل و برهان، ای مجاهد کون و مکان، ای فقیه زمان!
ای امام!
ای اصولی دوران ، ای عارف مهربان ، ای فیلسوف ژرف اندیش نحله ها ، ای زاهد بیداریها ، ای عالم عمل ، ای خمینی دلها ،
ای همنشین رازهای بسیجیان ، ای همنوا با نجوای سوته دلان ، ای سینه بزرگ رازهای نهان ، ای غم کشیده ستمدیدگان ، ای بابای صبور شاهدان ، ای همناله آه بیوه زنان ،
ای پدر ، ای پیر جماران ، ای مونس تنهاییت ولی عصر ( عج ) ، ای در اشکهای شبانه ات یاد هجر او ، ای بیقرار آمدنش قرار تو ، ای یاراو ، ای یار او ، نائب بی مثال او ، مادر تو همه چیز را یافته ، و در تو ما ، بی نیاز ، بنشسته بر ساحل ناز بودیم و خرامان خرامان دامن می کشیدیم و بر پدری و امامی تو می بالیدیم و بر سایه چتر تو آرام گرفته بودیم و از ثمرات درخت زندگی تو ، کوله بار ها اندوخته و ره توشه ها برداشته ایم.
ای لوح معارف وجود ، ای آینه دار ملکوت ، ما در صافی دل تو ، از انوار آسمان ، خیره مانده ایم و بر ظهور جلوه های تو حیرانیم که چگونه از میان غبار سالیان سال جمود ، رشحات معنوی قرآن را بر زبانهای مختلف خواندی و تعابیر دوباره به میدان آمده را جان دادی و بر سلیقه های مانده از اعصار گذشته تاختی و به پوییشان خواندی و بر عرفان دقیقه اهل بیت ، کوشیدی و
این شدت عاطفه و احساس و رأفت در زن مانع از اینکه زن به عنوان یک موجود انسانی به وظایف خودش عمل بکند؛ نیست یعنی میان عاطفه و عقل تعادل وجود دارد من به شهادت آیات قرآن یک چنین چیزی را برداشت کردم که ما می بینیم درست در کوران حوادثی که شاید این مادران به جهت آن نقش شدید عاطفی خودشان می بایست بیایند نقشه تاریخ را به هم بریزند، آن نقاط عطف تاریخی را ایجاد می کنند و عواطف و احساساتشان مانع از اجرای آن نقش نمی شود.
سخنرانی دکتر صادق طباطبایی پیرامون شبیخون فرهنگی، ابزارها و میدان های آن