روایت عکس، عنوان مجموعه جدیدی از پرتال امام خمینی(س) است که نسبت به گویا سازی عکس های مربوط به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اقدام کرده و افراد و شخصیت های حاضر در زمان ملاقات با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران معرفی می گردند.
یادگار امام ضمن توصیه به خواندن دقیق پیام روز شنبه رهبر معظم انقلاب، توجه به هشدار عالمان و دستورات امام خمینی را باعث شناخت شرایط امروز دانست، گفت: او بود که می گفت باید با اتکا به فقه اجتهاد جدید کرد. نباید گرفتار جنگ های فرقه ای شد و یک لحظه از دشمنی دشمنان غافل بود؛ «اشداء علی الکفار رحماء بینهم».
روایت عکس، عنوان مجموعه جدیدی از پرتال امام خمینی(س) است که نسبت به گویا سازی عکس های مربوط به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اقدام کرده و افراد و شخصیت های حاضر در زمان ملاقات با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران معرفی می گردند.
حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در مراسم بزرگداشت آیت الله حسن صانعی در حسینیه جماران گفت: بی تردید نقش مؤثر یاران امام در نهضت رهایی بخش امام از سال ۴۲ تا امروز بسیار مهم و حیاتی است و انسان های بزرگی و بعضا گمنام حق حیات بزرگی بر گردن نسل امروز و آینده دارند. چرا کوتاهی می کنیم و امروز این حبل المتین ها بعضا با نادانی، حسادت یا تحت تأثیر تبلیغات قطع می شوند؟ جای آقای هاشمی رفسنجانی در تبلیغات رسمی کجا است؟ در سالگرد جنگ نام او را می بینیم؟ در بیلبوردهایی که با پول مردم تهیه می شود نام او را می بینیم؟ اصلا نسل جوان ما آقای یوسف صانعی و آقای توسلی را می شناسد؟
به همت معاونت فرهنگی و هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) دو پوستر«آیت الله شیخ حسن صانعی» یار قدیمی امام و انقلاب چاپ و منتشر شد.
در پی ضایعه رحلت آیت الله شیخ حسن صانعی پیام تسلیتی از طرف دکتر علی کمساری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) صادر شد.
آیت الله سجادی: یک بار مسأله ای پیش آمد، نزد امام رفتم و گفتم: این ها به من گوش نمی کنند. امام فرمود: «به آن ها بگو که به اینجا بیایند». امام در جمع آن ها فرمودند: «هدف ما اسلام، احکام و نماز است و ما کار دیگری نداریم. باید هم خودمان به احکام مقید باشیم و همه مردم را به این سمت سوق دهیم. بین شما اختلاف نباشد و من اختلاف را دوست ندارم». حتی یک بار امام تهدید کردند که «اگر قرار است با هم اختلاف کنید اساسا نمی خواهد در نجف باشید!» ایشان تأکید می کردند: «با هم متحد باشید چون راه و هدف یکی است. اختلاف معنی ندارد مخصوصاً اختلافی که به منازعه کشیده شود».
به گزارش جماران، در سومین روز از ماه محرم آیت الله شیخ حسن صانعی (ره) یار دیرین امام به رحمت ایزدی پیوست.
امام خمینی(س) جنگ را مردمی و مردم را در جنگ سهیم کرد. امام بعد از آزادسازی خرمشهر ادامه جنگ یا صلح را به تصمیم فرماندهان واگذار می کند. درست است که بعد از آزادسازی خرمشهر حدود هشت هزار کیلومتر را آزاد کرده بودیم ولی هنوز حدود هفت هزار کیلومتر در دست دشمن و بالأخره هنوز دشمن در خاک ما بود. یعنی اگر دشمن از بقیه مناطقی که در اختیار داشت عقب نشینی می کرد و به پشت مرزهای بین المللی بر می گشت، شاید امام می پذیرفت که مذاکره کنیم ولی تا زمانی که دشمن در خاک ما بود امام هرگز راضی به مذاکره نمی شد.
بعد از گذشت ۵ ماه اقامت در مدرسه علمیه زابل، با اجازه آیت الله کفعمی، راهی مشهد مقدس شدند. در سال ۱۳۴۷، وارد حوزه علمیه مشهد گردیدند. این دو یار وفادار و تلاشگران راه مقدس کسب معارف الهی که یگانه آرزویشان رسیدن به جوار حضرت ثامن الائمه امام رضا(ع) و کسب فیض از حوزه پربار و پرمیمنت علوم آل محمد(ص) بود، به مدّت سه سال در آن مکان مقدس، با قلب آرام و مطمئن و تصمیم قاطع که از ایمان استوار آنها در این راه حکایت می کرد، به تحصیلات خود ادامه دادند.
امام خمینی در راستای حراست از حوزه های علوم دینی و نظارت بر رفتار و کردار طلاب وپیشگیری وشناسائی افـراد ناباب در لباس روحانیت دادگاه ویژه روحانیت را تاسیس کرد . و حراست از اسلام و پیشگیری از هتک حریم عالمان دین را از فلسفه های وجودی این نهاد عنوان نمود. با وجود این نهاد، هـم افراد بی صلاحیت از استفاده از جامه روحانیون محروم شده و نیز سدی گردیده بر سر راه کسانی که از موقعیت اجتماعی روحانیون درصدد سوء استفاده به نفع شخصی خود بوده و هستند.