
چای سبز
در تولید چای سبز ، مرحله تخمیر کردن حذف شده است بنابراین مواد مضر چای کمتر می شود البته عطر و طعم چای هم بسیار کمتر می شود . در چای سبز ماده ای وجود دارد که به آن آنتی اکسیدان می گویند . آنتی اکسیدان ماده ی مفیدی است که از اکسید شدن برخی مواد جلوگیری می کند . در حضور آنتی اکسیدان تولید بیماری ها و سرطانها کم می شود . زیرا آنتی اکسیدان ها ، بعضی ویروس ها را از بین می برند . در چای سبز آنتی اکسیدانی به نام EGCG وجود دارد که بسیار مفید است و نمی گذارد سلولها و DNA آنها خراب شود .
مصرف زیاد چای
مصرف زیاد چای بخصوص چای سیاه باعث می شود تا کافئین زیاد وارد بدن ما شود . در این حالت ، علائمی مثل عصبانیت ، بی خوابی و بی قراری بروز می کند . اگر چای پررنگ و غلیظ باشد ، تپش قلب هم روی می دهد و دستگاه عصبی تحریک می شود . دانشمندان مصرف چای سبز را بر چای سیاه ترجیح می دهند .
آلبوم تصویری بزرگان علم و دانش
بزرگان علوم پزشکی و زیستی
لویس پاستور ، ارایه دهنده تئوری میکروب ها جوزف لیستر؛ کاشف مواد ضدعفونی کننده
بزرگان علوم ریاضی ، فیزیک و مکانیک
یوهان کپلر؛ کاشف قوانین سیارات جیمز کلارک ماکسول؛ کاشف امواج الکترومغناطیس
در آسیا و شمال آمریکا نوعی خرگوش کوچک زندگی می کند که « پیکا » نام دارد . پیکا از گیاهان خشک شده برای تغذیه استفاده می کند .
مجلات دوست کودکانمجله کودک 314صفحه 19