نجف اشرف، ۱۳۵۳_ نامه به آقای محمد کیایی نژاد (دستوراتی پیرامون وجوه شرعیه)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۳، ص ۶۰
***
نوفل لوشاتو، ۱۳۵۷_ پیام به ملت ایران دربارۀ توطئۀ تعرض به مردم به اتهام ساواکی بودن
اهم بیانات:
مطالبی از ایران می رسد که از توطئه ای خطرناک حکایت می کند. گفته می شود اعلامیه هایی بدون امضا در تهران و شهرستانها منتشر می شود و اشخاص بسیاری را به اسم ساواکی و یا عمال شاه تهدید به قتل می کنند و خانه هایی را با همین بهانه ها سوزانده و به زن و فرزندان آنان اهانت نموده و آزار داده اند...
مردم مسلمان ایران، در مبارزات بحق خود، از این روشهای غیرانسانی استفاده نمی کنند؛ و موظف شرعی هستند که به اعلامیه های مشتمل بر قتل و غارت و اعلامیه های بی امضا به هیچ وجه ترتیب اثر ندهند.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۵، ص ۴۰۲ - ۴۰۳
***
نوفل لوشاتو، ۱۳۵۷_ مصاحبه با تلویزیون «بی.بی.سی» درباره آینده ایران و نحوه بازگشت به ایران
اهم بیانات:
ما سالهای طولانی است که گرفتار این چیزها هستیم که دولت انگلیس به حکومت جائر ما همراهی می کند. از اول دولت انگلیس پدر این شاه را بر ما تحمیل کرد، و بعد هم که او خیانت به آنها کرد او را اخراج کردند. متفقین ـ که یکی شان انگلستان بود ـ محمدرضاشاه را بر ما تحمیل کردند و تحمیلات دولت انگلستان و ظلمهایی که به ملتهای ضعیف ـ که یکی از آنها ملت ماست ـ کرده اند، سابقۀ زیادی دارد و اینکه حالا هم به فرستادن سلاح و پشتیبانی از شاه ادامه می دهد، می خواهد سلطنت او ادامه پیدا کند
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۵، ص ۴۰۴ - ۴۰۶
***
نوفل لوشاتو، ۱۳۵۷_ مصاحبه با روزنامه «لوتاکونتینوا» درباره ویژگی های حکومت اسلامی
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۵، ص ۴۰۷ – ۴۱۱
***
نوفل لوشاتو، ۱۳۵۷_ مصاحبه با تلویزیون اسپانیا درباره ایران پس از خروج شاه
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۵، ص ۴۱۲
***
نوفل لوشاتو، ۱۳۵۷_ مصاحبه با روزنامه «لوتاکونتینوا» درباره ویژگی های حکومت اسلامی
اهم بیانات:
ما کمیته ای را مأمور خواهیم کرد که به منظور تشکیل یک مجلس به مشورتهای لازم اقدام کند. ملت یک بار ارادۀ خود را به داشتن یک حکومت اسلامی اعلام کرده است، ولی اگر از نظر حقوقی رفراندمی هم لازم باشد، ما مخالف آن نخواهیم بود. این کمیته از افراد مؤمن تشکیل می شود و ممکن است علما هم به صورت عضو کامل و یا عضو ناظر در آن شرکت کنند.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۵، ص ۴۱۳ – ۴۱۵
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع کارکنان پالایشگاه تهران وجهاد سازندگی بابل (تقدیراز تعاون ملت)
اهم بیانات:
من نمی دانم از کجا شروع کنم. تسلیت به ملت ایران برای فجایعی که در طول این مدت دیدند، و شهدایی که دادند، یا بر فجایعی که در ۱۵ خرداد به بار آمد، یا فجایعی که ۱۷ دی ، ۱۹ دی. ما تمام ایام سالمان، در این دو سال اخیر، ایامی بوده است که مصیبت برای ملت بوده است، لکن توأم با سرفرازی شهادت در راه اسلام. خون دادن در راه استقلال؛ ما هم سرفرازیم در عالم، برای اینکه قیام کردیم بر ضد طاغوت. و ملت ما، تمام قشرها، بانوان،آقایان، تمام قشرهای ملت، قیام کرد و بر همۀ قوای شیاطین غلبه کرد. مبارک باد بر شما این شهادتها و این فداکاریها و این مصیبتها.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۲، ص ۸۴ - ۸۵
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع اهالی ارومیه و قشرهای مختلف مردم (اهداف دشمنان)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۲، ص ۸۶ – ۹۲
***
جماران، ۱۳۶۱_ حکم موافقت با استعفای آقای یوسف صانعی از شورای نگهبان
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۷، ص ۲۲۶
***
جماران، ۱۳۶۱_ سخنرانی در جمع قضات شورای عالی قضایی و دیوان عالی کشور (اهمیت امر قضا)
اهم بیانات:
قضیۀ قضاوت و ـ عرض می کنم ـ اینها حق اشخاص دانشمندی است که قضاوت اسلامی را بدانند، عدالت داشته باشند، تقوا داشته باشند، بفهمند که با چه مطلبی سر و کار دارند؛ به چه کار بزرگی دارند مشغول می شوند. یک لغزش، یک کشور را گاهی وقتها شاید از بین ببرد، یا یک خانواده را تا آخر ضعیف کند و از بین ببرد. و از آن طرف هم یک کار خوب یک کشور را روشن می کند. خدمت در قضا خدمت بزرگی است.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۷، ص ۲۲۷ - ۲۳۳
***
.
انتهای پیام /*