قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع فرماندهان ترابری ارتش (نقشه های شوم دشمنان)
اهم بیانات:
آنها از این وحدت خوف داشتند، و حالا هم احساس کردند ـ لمس کردند ـ که اگر ملت با هم وحدت پیدا بکنند، اگر جناحهای مختلف یکی بشوند، ابرقدرتها هم نمی توانند با اینها مقاومت کنند.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۷، ص ۹۷ - ۹۸
***

قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع پرسنل پایگاه دریایی شمال (اعتصام به حبل الله )
اهم بیانات:
اسلام دستور داده است و فرموده است: وَاعْتَصِموا بِحَبْلِ الله ِ جَمیعاً ولاَتَفَرَّقُوا همه با هم ـ تمام اقشار با هم ـ اعتصام به حبل الله ، توجه به خدای بزرگ؛ با توجه به خدای بزرگ، همه باید پیش برویم. تخلف از این دستور الهی جرم است، گناه است. ما همه باید با هم باشیم. نیروهای ما همه باید واحد باشد: نیروی دریایی، نیروی هوایی، نیروی زمینی، ملت، همه از هم هستند. قوای انتظامی با قوای ملی یک قوّت است. همه باید مُعْتَصِم بحبل الله باشند؛ با اعتصام بحبل الله پیشرفت کردیم و خواهیم کرد.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۷، ص ۹۹ - ۱۰۰
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع پرسنل شهربانی و مردم ساوه (وحدت کلمه)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۷، ص ۱۰۱
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع پاسداران میدان خراسان (تقدیر از زحمات پاسداران)
نکته مهم:
الآن ما احتیاج داریم که قانون اساسیمان را بررسی بکنند و تصویب بکنند یک عدّه آدم مطّلع، خبیر، مجلس خُبرگان پیدا بشود. باید همۀ افکار را متوجه این بکنید که یک اشخاص صحیحی، یک اشخاص مسلمانی، یک اشخاص متعهد به اسلام، یک اشخاص معتقد به اینکه این مکتب است که می تواند ما را مستقل قرار بدهد.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۷، ص ۱۰۲
***

جماران، ۱۳۶۰_ سخنرانی در جمع معاونان فنی وزارت آموزش و پرورش (لزوم تحمل گرفتاری ها)
اهم بیانات:
ملتی که بخواهد خودش روی پای خودش باشد، آزاد باشد، مستقل باشد، این ملت باید مهیا باشد برای اینکه بعد از پیروزی آن گرفتاریهایی که برای هر انقلابی حاصل می شود تحمل کند. هیچ انقلابی نمی شود مگر اینکه دنبالش گرفتاریها هست. ما الان اولاً، بعد از انقلاب بودیم که همه جا این گرفتاریها را دارند و داشتند و بعضی ممالک که انقلاب کردند، شاید از شوروی که شصت و چند سال است، تا دیگرانی که بیست سال، سی سال از انقلابشان می گذرد، اینها باز گرفتاری دارند و اینکه اینجا گرفتاریش به آن حدود نیست، کمتر است، برای این است که اینجا مسلمان هستند اینهایی که انقلاب کردند و یک انقلابِ دولتی نیست که یک دولتی یک دولت دیگری را کودتا کرده باشد و از بین برده باشد. بلکه یک مطلب ملی ـ اسلامی است که به واسطۀ نارساییهایی که در سابق بوده است و گرفتاریهایی که بوده است و ملت هم دیده است که اسلام در معرض خطر است، قیام کرده است و کار خودش را به اینجا رسانده.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۴، ص ۳۱۳ - ۳۱۵
***
جماران، ۱۳۶۷_ حکم به آقای سید احمد خمینی (تعیین نحوه رسیدگی به شکایات حوزه های انتخاباتی)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۲۱، ص ۳۴
***
.
انتهای پیام /*