قم، ۱۳۵۸_ بیاناتی خطاب به سفیر جمهوری دمکراتیک خلق کره (محکومیت دخالت ابر قدرت ها)
نکته مهم:
ما هرگز به کشورهای بیگانه اجازۀ دخالت در امور ایران را نداده و نخواهیم داد.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۸، ص ۲۷۷
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع پرسنل سپاه پاسداران همدان (وظیفه پاسداران)
نکته مهم:
کوشش کنید برادرها که خودتان را اصلاح کنید و پاسداری از خودتان بکنید. پاسداری از خودتان که کردید، پاسداری تان از جمهوری اسلامی پیش خدای تبارک و تعالی مقبول است و ارزشمند؛ بسیار ارزشمند. در یک همچو زمانی که احتیاج دارد اسلام به اینکه پاسدار داشته باشد
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۸، ص ۲۷۸ - ۲۸۰
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع پرسنل سپاه پاسداران قرچک ورامین (حاکمیت قانون)
اهم بیانات:
مقصد این است که در حکومت اسلامی اسلام حکومت کند، قانون حکومت کند، اشخاص به رأی خودشان به فکر خودشان حکومت نکنند. رأی ندهند کسانی که خودشان را خیال می کنند صاحب رأی هستند، خودشان را متفکر می دانند، خودشان را روشنفکر می دانند؛ اینها رأی ندهند؛ برای اینکه آرای مردم در مقابل حکم خدا رأی نیست؛ ضلالت است. ما می خواهیم که احکام اسلام در همه جا جریان پیدا بکند و احکام خدای تبارک و تعالی حکومت کند.
اگر رئیس جمهور در مملکت اسلامی وجود پیدا بکند، باز قانون آن را رئیس جمهور می کند با رأی عموم؛ که در رأی عموم رأی فقیه هم هست. و یا نصب فقیه، که همان نصبِ الله است، قانون است که حکمفرماست در همه جا. هیچ جا در حکومت اسلامی نمی بینید که یک خودسری باشد، یک اِعمال رأی باشد.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۸، ص ۲۸۱ - ۲۸۵
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع کارکنان کارخانه اتمسفر ایران (تلاش بیشتر کارگران و کشاورزان)
اهم بیانات:
در هر کشور کارگر و کشاورز اساس آن کشور است. اساس اقتصاد یک کشور بسته به کار کارگر و کار کشاورز است؛ و مع الأسف این دو جبهۀ اقتصادی، که اساس اقتصاد بر آن بود، در زمان رژیم سابق شکست خورد.
امید است ظلمهایی که سابق می شد تکرار نشود؛ دیگر به شماها ظلم نشود. من می دانم که ظلمها شده است. نه به شما تنها، به همه. به همۀ قشرهای ملت ظلم شده است لکن شاید کارگرها بیشتر مورد ظلم واقع شده اند.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۸، ص ۲۸۶ - ۲۸۸
***
قم، ۱۳۵۸_ سخنرانی در جمع کارکنان شیلات جنوب و یک زوج مسیحی (اجتناب از اختلاف)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۸، ص ۲۸۹ - ۲۹۰
***
جماران، ۱۳۵۹_ سخنرانی در جمع اعضای شورای اسلامی کارگران و پرسنل ارتش (هوشیاری ملت)
اهم بیانات:
باید شما دشمنتان را بشناسید. اگر نشناسید، نمی توانید دفعش بکنید. دشمن شما آنهایند که از روز اوّلی که جمهوری اسلامی آمد توی کار یا تحریم کردند رأی دادن را یا رفتند صندوقها را آتش زدند؛ بعضی از صندوقها را که توانستند، آتش زدند یا شکستند. آنهایی که تحریم کردند جمهوری اسلامی را، حالا آمده اند جمهوری اسلامی شده اند. آنهایی که آتش می زدند صندوقهای آرای مردم را، برای جمهوری اسلامی حالا آمده اند طرفدار شده اند. این طرفداری نیست، این یک حقه بازی است به صورت طرفداری.
اسلام همیشه گرفتار یک همچو مردمی بوده است که با اسم «اسلام»، می خواستند اسلام را بکوبند.
یک کسی می آید به اسم اینکه من پاسبان هستم یا اینکه خیر، یک مقدس مآبی هم می کند، او را به عنوان پاسبان می شناسند، می آید بعد می رود، یک دفعه ما دیدیم که خانۀ کی را غارت کردند، پاسبانها کردند. بابا، این پاسبان نیست. پاسبان، اسلامی است. آدم مسلمان که نمی رود خانۀ مردم را غارت کند. آدم مسلمان که نمی رود مِلک دیگری را مصادره کند. اینها یک دستۀ دیگری اند که آمده اند این کارها را دارند می کنند.
اینها در هر جایی می خواهند یک نفوذی بکنند و یک افسادی بکنند به اسم اسلام و این خطر است برای نهضت شما. با اسم «اسلام» می خواهند این اسلام را در بین مردم خود مملکت، مشوّه نمایش بدهند، بد صورتش نمایش بدهند. این یک جرم بزرگی است که آنها مرتکب می شوند. ما هم اگر ساکت باشیم جرم است برای ما. باید بگوییم.
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۲، ص ۴۵۶ - ۴۷۲
***
جماران، ۱۳۶۲_ حکم به اعضای دفتر امام (عدم پاسخ به سؤالات شرعیه توسط افراد غیرمسئول)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۱۷، ص ۵۰۴
***
جماران، ۱۳۶۵_ نامه به قضات دیوان عالی کشور (نظرخواهی درباره انتصاب مجدد رئیس دیوان عالی)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۲۰، ص ۶۴
***
جماران، ۱۳۶۵_ نامه به هیأت مدیره آسایشگاه معلولین کهریزک جهت استفاده از سهم مبارک امام (ع)
ر.ک صحیفه امام؛ ج ۲۰، ص ۶۵
***
.
انتهای پیام /*