آیت الله سید حسن خمینی گفت: پهلوانی عبارت است از انصاف و فراتر از انصاف. یعنی آنچه برای دیگران روا می داری بر خود روا نداری و به خودشان عطا کرده و ایثار کنی. مانند پوریای ولی که پیروزی را به طرف مقابل عطا کرد.
امام خمینی: اگر مسلمین مجتمع بودند و هر کدام یک سطل آب می ریختند او را سیل می برد/ جز ادامه جهاد راهی نیست/ مشکل مسلمین، حکومتهای مسلمین است.
مسعود پزشکیان رییس جمهوری در حرم مطهر امام خمینی گفت:برای ما دعا کنید شرمنده شهدا و مردم نشویم. خدمت مقام معظم رهبری عرض کردم و خدمت شما هم می گویم اگر دست به دست هم دهیم تمام مشکلات را حل خواهیم کرد. اول باید خودمان را پیدا کنیم و خودمان را ببینیم، وقتی خودمان را پیدا کردیم ما از هیچکس کمتر نیستیم، ما مسلمانان از هیچکس کمتر نیستیم.
نقش امام خمینی(س) در گرامیداشت عید نوروز و تغییر نگاه ایرانیان به آن برجسته بوده است. پیام های نوروزی هر ساله ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی که حاوی تبریک سال نو و همچنین رهنمودهای مهمی در اداره کشور بوده است...
آیت الله سید حسن خمینی طی سخنانی به مناسبت آغاز سال 1404 هجری شمسی، گفت: درون هر کدام از ما یک شیطانی است که باید از او به خدا پناه ببریم. شخصیت یک انسان، شخصیتی آمیخته از خوبی و بدی است؛ در او هم شیطان و هم مَلَک حضور دارد. اصلا علت اینکه خداوند گفت «تبارک الله احسن الخالقین» به خاطر این است که این موجود «گهی بر طارم اعلی نشیند/ گهی تا پشت پای خود نبیند».
اینک در آغازین ساعات سال نو ضمن تقدیم قدسی ترین درودها و سلام ها به ساحت نورانی مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی علیه السلام، فرا رسیدن نوروز را تهنیت گفته و از خداوند بلند مرتبه مسئلت می نمایم که بهترین تقدیرها را در استجابت ادعیهٔ شب های قدر در تقدیر یکایک مردم ایران به ویژه شما همکاران پرتلاش و ارجمندمان قرار دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای لازمه تحقق سرمایه گذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینه سازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایه های خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایه ها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
مراسم تحویل سال 1404 در حرم مطهر امام خمینی، روز پنجشنبه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی برگزار خواهد شد.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی تاکید کرد: صدای بلند امام خمینی(س) که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسلمانان را به وحدت در مقابل استکبار و دست همکاری برای قطع ید رژیم نامشروع و جانی صهیونیستی فراخواندند، هنوز در گوش آزادگان جهان طنین افکن است. و مقاومت مشروع غزه، لبنان، یمن و... تبلور عینی عمل به آن خطوط ترسیم شده از جانب امام بزرگوار است. اما تحقق آرمان های این راه یقینا نیازمند بیداری روز افزون مسلمانان و آزادگان جهان و تحرک فراگیر دولت های اسلامی است؛ تحولی که با جنایات بی سابقه 18 ماه اخیر در غزه، نسبت به گذشته امکان پذیرتر شده است.
برنامه مراسم احیای شبهای قدر در حرم مطهر امام خمینی (س) اعلام شد.
امام حسن (ع) با توجه به خواسته اکثریت [گرچه همه آنان به خطاء رفته بودند] عمل کرد و برقراری حاکمیتِ استبدادی و استبداد رای (معاذالله) از او دیده نشد و در نتیجه قلم بطلان بر همه شکل های استبداد کشید تا کسی تا قیامت نتواند با ادعای حکومت دینی و بهانه گسترش معنویت و شریعت دست به استبداد در مقابل خواسته عموم مردم زند.
«احمد» به روایت مصطفی رزاق کریمی یکی از مستندهای هفدهمین جشنواره سینماحقیقت بود. او در این مستند زمانه حجت الاسلام سیداحمد خمینی(ره) را از دوران کودکی تا پیروزی انقلاب اسلامی و پنج سال پس از ارتحال حضرت امام (ره) به تصویر کشیده است. این کارگردان پیش تر فیلم «بانو قدس ایران» را درباره خدیجه ثقفی همسر امام خمینی (ره) ساخته بود.
حاج آقا مصطفی و دکتر شریعتی به طور مشکوکی از دنیا رفته بودند. رفت و آمدها به خانه امام در نجف بیشتر و بیشتر می شد. حاج احمد آقا برای دیدار با خانواده اش به عراق رفته بود اما... خانم طباطبایی این وقایع را مرور کرده است.
از زمانی که احمدآقا پیش امام رفت نقش بسیار فعالی داشت هم در جهت اعلامیه هایی که به کشور می فرستاد و هم در نجف. مثلاً تا آن موقع کسی به فکر این نبود که درس های امام را ضبط کند و با عکس هایی از امام داشته باشد. فیلمی، چیزی یا نوشته هایی از ایشان جمع آوری کند. مثلاً موقعی که امام از نجف می خواستند بروند به پاریس، به چهار نفر وصیت نامه دادند و آن چهار نفر را وصی قرار دادند.
تا به امروز، روش های سخت گیرانه در زمینه حجاب نتیجه مطلوبی نداشته است، بلکه در برخی مواقع، کشور را به تنش کشانده است. پس راه حل در بگیروببند و اجبار نیست! مخصوصا در ماه رمضان، باید چنین روش هایی را کنار گذاشت و به جای آن، از مسیر اخلاقی، خانوادگی و انسانی وارد شد. باید آیات و روایات در این زمینه بیان شود، اما نه فقط توسط یک نفر، بلکه توسط همه علما، ائمه جماعات و حتی مسئولان دانشگاه ها. در دانشگاه ها، از منظر اخلاقی درباره آن سخن گفت.
امام با تاکید بر اینکه باید پیش از ماه مبارک رمضان خود را برای صوم آماده کرد، فرموده اند: شما در این ماه شریف به ضیافت حق تعالی دعوت شده اید: دُعیتُم فیهِ اِلیٰ ضیافة الله خود را برای مهمانی با شکوه حضرت حق آماده سازید. امام خمینی: خود را برای مهمانی باشکوه حق آماده سازید/لااقل به آداب صوری و ظاهری روزه پایبند باشید/مهمان باید لااقل میزبان را بشناسد/زبان را به مناجات حق تعالی عادت دهید
شماها در ماه مبارک مهمان خدا هستید؛ مهماندار خداست و مخلوق مهمان او است. البته این ضیافت نسبت به اولیاء کمّل الهی به آن نحوی نیست که ما تخیل کنیم، یا دست ما به او برسد...
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.