* سعى داشته باشید نوشته هاى شما در بطن انقلاب و ملت تفرقه نیندازد. اهل قلم، وظیفه خطیرى دارند و باید هوشیار و مراقب باشند، چرا که یک کلمه به صورت مکتوب گاه مى تواند زیانبخش باشد.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 39)

 

* مسئله جدا بودن دین از سیاست، مسئله اى که با کمال تزویر و خدعه طرح کردند، حتى بر ما هم مشتبه کردند! ... هر کس اسلام را مطالعه کرده باشد، قرآن کریم را مطالعه کرده باشد، کافى است که بفهمد اسلام و قرآن کریم تربیت مى کند یک جامعه را در همه [شئون ].

(صحیفه امام، ج 6، ص: 41)

 

*قرآن کتاب انسان سازى است، مکتب اسلام مکتبِ انسان سازى است، انسان به همه ابعاد. نه فقط یک انسان مادى مى خواهد درست بکند، یک انسان الهى مى خواهد درست بکند؛ همه ابعاد انسان مورد نظرش هست. در این امور اصلًا سایر قواعد و قوانین که در دنیاى ما هست آن طور مسائل طرح نیست.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 42)

 

*اسلام را همچو بد معرفى کرده اند به ما که ما هم باورمان آمده است که اسلام [را] به سیاست چه! سیاست مال قیصر و محراب مال آخوند!- محراب هم نمى گذارند براى ما باشد- اسلام دین سیاست است؛ حکومت دارد.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 43)

 

* شما ملاحظه کردید که این ائتلاف و این وحدت کلمه بین جناح معنوى و جناح مادى، بین علماى اسلام و آن طبقات دیگر- از هر طایفه اى باشند- این وحدت کلمه باعث شد که یک ملتى قیام کرد؛ و در این وحدت کلمه اى که این ملت دنبال کرد و قیام کرد تمام ابرقدرتهاى عالَم را زمین زد، تمام توپ و تانکها را زمین زد.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 45)

 

*رمز پیروزى شما، وحدت کلمه است. اگر وحدت کلمه را از دست شما گرفتند، باز همان اسارت است و باز همان غارتگریها اعاده مى شود... با هم باشید، مجتمع باشید، مهذب باشید، وحدت کلمه تان را حفظ کنید.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 48)

 

* باید این نهضت را ادامه داد... تا ما برسیم به یک حکومت اسلامى، به یک حکومت عدل، به یک حکومتى که نه منافع شما را توانَد بخورد، نه تواند به غیر بدهد. ما یک همچو حکومتى مى خواهیم. یک حکومت ملى اسلامى.

(صحیفه امام، ج 6، ص: 51)

. انتهای پیام /*